|
|
||||
|
||||
Ajutor!
Fiindca foarte multi dintre Loteristii pentru 2005 au solicitat ajutor sub forma de AoS, adresa de State sau sprijin in realizarea primilor pasi, am primit sugestii ca ar fi bine-venita o rubrica(ACEASTA) in care fiecare dintre cei care au lansat mesaje pe acest forum sa exprime succint in ce consta ajutorul pe care-l solicita, sa faca o eventuala trimitere la mesajul in care s-a prezentat pe larg si sa exprime anumite pretentii legate de locul spre care ar vrea sa se indrepte. Un numar de caz, pentru o aproximativa data a interviului, ar fi de asemenea de folos.
Totodata cred ca, in momentul in care Loteristul nostru primeste un raspuns din partea unei persoane din State, care este dornica sa-l ajute, ar fi de cuviinta din partea lui sa revina la aceasta rubrica si sa spuna ca problema i-a fost solutionata(partial sau total). |
|
||||
|
||||
Public si privat
Din intzelepciunea poporului roman, un proverb:
"La copilu care nu plinge, masa nu-i da titza" Revenind la topica traducerea ar veni asha: "Cererea clara pe public, oferta pe privat" Deci copii, care vretzi AOS sau altfel de ajutor, scrietzi CLAR pe forum ce doritzi, raspunsul il vetzi primi pe privat. DACA dintre sponsori e cineva care vrea sa isi faca publica oferta de ajutor atunci isi asuma raspunderea integrala pentru ce poate iesi din faptul ca oferta e publica.
|
||||
|
||||
Precizare
Forum sau topica separata ?
Daca e vorba de forum separat deja sint destule, il redenumim pe asta sa includa si chestia de mai sus. Daca e vorba de topica separata atunci liber. Si nu va mai incordatzi muschii pe aici ...
|
|||
|
|||
intrebare despre AoS
As vrea sa stiu daca exista vreo notificare speciala, regula, etc...in ceea ce priveste obligatiile celui care ofera AoS fata de cei carora le ofera.
Stie cineva daca timp de 5 ani de zile dupa ce ai venit cu Loteria in US, cel care ti-a oferit AoS raspunde pentru tine? Exista vreo specificatie oficiala in acest sens? Va multumesc anticipat pentru raspuns! |
|
||||
|
||||
sponsorul răm�ne obligat pentru cel sponsorizat p�nă c�nd una din condițiile următoare este �ndeplinită:
- cel sponsorizat devine cetățean (cam 5 ani jumate) - cel sponsorizat acumulează 40 de puncte de pensie (minim 10 ani) regulile se aplică pentru fiecare persoană inclusă �n AoS.
|
||||
|
||||
Support
Nu ne aflam intr-o situatie critica, cel putin nu ca nu am avea, la o adica, ce sa aratam. Este drept, nu enorm.
Insa mi-ar prinde bine o oferta de job, pe care, in mod normal, as dori sa o onorez. Daca ar fi ca cea descrisa de Alex aici ( http://paginaloteristilor.ro/for...pic.html?t=1509 ) sau cea descrisa de Dandy la adresa http://paginaloteristilor.ro/for...topic.html?t=27 pentru inceput ar fi superb. Dupa ce am studiat forumul, am opinat ca ar fi bine sa ma indrept catre una dintre urmatoarele locatii (in ordine descrescatoare a preferintei): Chicago, Philadelphia, California. Mai mentionez ca sunt cu sotia si cu fiul (in 8 septembrie 2004 va implini un an), sotia mea a fost selectata, cu CN 80xx, acest numar fiind sub cutoff-ul pe octombrie 2004, insa inca nu stiu nimic despre programare, ele nefiind inca facute (am aflat, courtesy of Shaguna). As prefera activitati ca: office computer-related (or not related) work, mentoring, child care sau care for persons with special needs (am experienta in Ro - aici macar sper sa conteze). Nu am condus niciodata o masina, cu engleza stau destul de bine pt. un roman (ceva in jurul 550 la TOEFL, neoficial, test dat acum doi ani la Soros in Bucuresti), mai am cate ceva de lucrat la partea conversationala. Daca este cineva care ar putea sa-mi dea informatii in acest sens, il rog sa ma contacteze pe adresa de e-mail <withdrawn>, astfel putand sa-i dau si detalii suplimentre despre mine. Astept mesajele voastre. F. Last edited by Virag; 06-22-2009 at 03:11 AM. |
|
||||
|
||||
Salut tuturor,
sunt Violeta din Suceava. Am 23 ani si am cistigat la loteria vizelor. Am case number 49XX si dintr-un minut in altul astept invitatia la interviu. Sotul meu are 25 ani si lucreaza la Konika Minolta Romania. Eu lucrez la o firma de calculatoare, la departamentul DTP (Dekstop publishing). Avem nevoie de AOS. Am strins noi niste banisori, vreo 6000 $ dar mai e pina la 11.000 $. In state avem doar doua cunostinte, una in Detroit si una in Illinois care ne-au promis AOS dar pina in prezent nici un semn de viata. Nici macar nu stim unde vom merge cind aterizam in SUA. Daca este cineva care ne poate ajuta ii multumim din suflet si cu siguranta nu va regreta ca a facut un gest minunat. Multumesc tie Alex si tuturor care ne dau atitea detalii despre tot ce inseamna Loteria vizelor. Bafta tuturor. Violeta si Dan
|
|||
|
|||
aos
aos e o responsabilitate destul de mare pt cineva din America si nu multi se aruca asa sa ajute un necunoscut.Este vorba de informatii personale financiare,extrase bancare, taxele platite pe ultimii trei ani,adeverinte de la locul de munca,social security number,etc.Ei isi iau o responsabilitate pt. tine,care nu se termina in momentul in care tu ai venit aici.Eu stau in Jersey,aparent immigration-ul e mai relaxat aici,se gaseste de munca usor si chiriile sunt destul de mici.
Sper sa reusiti.
|
||||
|
||||
Daca cineva ne poate ajuta va rog contactati-ma la adresa de mail [email protected] sau [email protected]
Cu drag, Violeta
|
||||
|
||||
RedBlack este primul despre care aud ca, cu ajutorul forumului, a obtinut ce-si dorea. Sa fie singurul norocos de pana acum?
Cum am scris si in mesajul initial, mi s-ar parea oportun ca cei care au primit sprijinul solicitat sa dea de inteles asta, succint si cu discretie ,daca asta se doreste. Asta pentru ca alti potentiali sponsori sa-si poata indrepta atentia catre altcineva...
Display Modes | |
|
|