![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Salutare tuturor,
Am ramas tot la acest topic, mare dejamagire, ehh, asta e! Ma bucur pentru cei ce au castigat iar mie imi plang de mila. E primul an in care am participat, poate lanul urmator va fi al doilea depince ce vom mai face intre timp. Adevarul ca nici macar un loz in plic nu am gasit castigator dar niciodata nu stii de unde sare iepurele. Va scriu dragilor ca poate aveti nevoie de un umar pe care sa plangeti...sunt aici... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Draga Magda, eu mi-s mai rau ca tine! Aplic de vreo 6 ani ani si ..nimic. Da' nu ma las!
Tu macar vad ca scrii din Londra! Eu din Romanica. E o diferenta, nu...? Iac! |
|
|||
|
|||
![]()
Nu va pierdeti speranta...niciodata nu se stie ce se poate intampla...
Eu n-am aplicat niciodata asa ca anul asta va fi prima data si nu ma astept chiar si sa castig acum, dar nu ma voi lasa...voi aplica pana o sa castig... (sper) ![]() Asa ca fruntea sus... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Magda, si eu sunt in aceeasi situatie ca tine, prima data am aplicat si ... nu am castigat. Nu pot sa spun ca nu am fost dezamagita, mai ales cat am pazit cutia postala, dar asta e, o sa incercam din nou. Si in fond noi am incercat doar o data pana acum, dar ai vazut sunt altii care aplica de ani de zile si tot nimic si inca mai incearca. Asa ca bafta multa in continuare, poate la anul o fi mai cu noroc. Pt toti
|
|
|||
|
|||
![]()
Salut,
Stai linistita, eu aplic la loterie din 1994 incoace si nimic, bineinteles ca o sa aplic si anul acesta pt. DV-2006. Sincer, in fiecare an imi zic, poate poate, si uite asa aplic de 10 ani. Bafta. |
|
|||
|
|||
![]()
INSISTATI, asta-i cuvantul de baza.... Eu am insistat 6 ani, si a 7 oara a fost cu noroc... Este o simpla loterie, conditia ca sa castigi este sa joci...Daca vreti neaparat sa plecati, incercati si altceva, Canada, Australia, etc...
|
|
|||
|
|||
![]()
Cel mai usor si mai repede se poate emigra in Noua Zeelanda.
Timpul de cand depui dosarul si pana pleci e destul de scurt , spre deosebire de Canada. Nu e rau in Noua Zeelanda , dar acolo viata este monotona , la 5 dupa amiaza se inchid magazinele si stai in casa si vegetezi. Taxele pentru depunerea dosarului sunt mici , joburi se gasesc , dar nu e de stat acolo o viata intreaga.
|
|||
|
|||
![]()
Ruxandra, stii vreun site cu informatii despre emigrare in Noua Zeelanda? Pentru Canada si Australia stiu conditiile si ma "bag" si eu anul asta, insa vreau sa incerc si pentru Noua Zeelanda.
Multumesc anticipat! |
|
|||
|
|||
![]()
Ciao Ruxandra!
Imi cer scuze ca te contrazic, dar lista cu joburi acceptate s-a modificat considerabil de 2 ani, asa ca nu mai este asa usor sa emigrezi in New Zealand. Asta in primul rand, iar in al doilea rand media la testul IELTS este mai nou 6,5 cu minim 5 pe fiecare proba. Minima nu ar fi mare, problema este cu media (avand in vedere ca profesori romani cu aceasta specialitate si care pregatesc la randul lor pt. aceste teste au luat media 7,5- ![]() Iar pt. Ingrid: incearca www.emigrare.info/forum/ si tot aici vei gasi si site-uri oficiale. Sper ca ti-am fost cat de cat utila si nu in ultimul rand multa bafta, oricum mult mai multa decat am avut eu.
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc frumos!
Am niste prieteni care au plecat in primavara asta in AU. Au avut un puctaj foarte mare si cu toate astea au asteptat 2 ani ... Nu e deloc simplu, dar merita incercat. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|