Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Affidavit of Support - I134
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Affidavit of Support - I134

O familie tanara cauta persoane care ne-ar putea ajuta...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 07-25-2004, 05:36 PM
AirBoy's Avatar
AirBoy AirBoy is offline
Junior Member
Bobocel

Default O familie tanara cauta persoane care ne-ar putea ajuta...

Sa ma prezint si eu, am trimis plicul 1, stau cu inima-n dinti, si astept confirmarea de primire, apoi plicul 2.
Sunt Laszlo, Sanduly , am 25 de ani , subinginer electronist, am absolvit la "Petru Maior" din Tg-Mures, am lucrat ca suplinitor profesor de informatica un an de zile , 2000-2001, apoi ca informatician la o societate de aici din Toplita, din noiembrie 2003 am propria societate si ne ocupam de comert si service cu telefoane mobile si servicii Connex. Afacerea merge, daca o luam la nivelul orasului, dar aspiratiile noastre sunt altele. Sotia, Melinda-Katalin, 28 de ani, este profesoara de limba maghiara, e licentiata in maghiara-teologie, a absolvit la "Babes Bolyai" din Cluj Napoca. Avem o fetita de 1 an si 7 luni, e draguta foc, (www.dea.ro , voi pune si poze mai noi, asa ca va rog, reveniti ).
Daca cineva isi doreste prieteni adevarati si considera ca ne poate ajuta in primul nostru pas, mai ales cu sansa de a gasi prieteni din state si ulterior cu un eventual AOS i-am fi etern recunoscatori. In primul rand dorim sa luam legatura cu familii care au putin timp pentru a comunica cu noi.
Cu deosebit respect,
Fam. Sanduly

P.S. Un motto al nostru ar fi: "Prietenia inseamna totul."
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules