|
|||
|
|||
doctorat in medicina
As dori sa stiu daca se stie cum se poate pleca la doctorat(masterat)in State.Eu sunt absolvent de medicina(promotia 2004)si as vrea sa-mi incerc norocul cu un doctorat in State.Daca stie cineva il rog f.mult sa-mi dea cat mai multe detalii.Multumesc anticipat
cristi l |
|
|||
|
|||
Citeste documentul lui Mihai Budiu, la adresa:
http://www-2.cs.cmu.edu/~mihaib/arti...doc/ Nu stiu daca in toate domeniile din medicina poti gasi admitere cu bursa, dar stiu ca in multe cazuri se poate. Eu am auzit de persoane care au reusit in genetica umana, biologie celulara si neurologie. Succes! |
|
|||
|
|||
Multumesc Lia.Amgasit materialul.Daca in continuare cineva mai are sa-mi dea vreo indrumare,o astept cu placere.Multumesc!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
O mica precizare, scuze ca scol mortii din morminte.
Absolventul de medicina american este MD, medicine doctor, asa ca pentru el nu mai urmeaza un "doctorat in medicina". Este echivalent cu PhD, asa ca se deschide o portita: ca absolvent de UMF, chiar daca nu ai doctoratul, asa cum e in Romania, poti sa te inscrii direct la post-doc, fara a mai da examenele USMLE. |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|