|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
TREBUIE SA STII FOARETE BINE ENGLEZA PT. INTERVIU?
saluty
Sunt Ionela-Tr Severin,mi-a venit plicul 1 pe 20 mai,am trimis actele cerute si astept plicul2,sper sa-mi vina... Trebuie sa stii foarete bine engleza pt.interviu?intrebarile sunt in engleza? MLTUMESC!!!!!!!!! :P [/u][/i][/b] |
|
||||
|
||||
Nu, cu functionara vorbesti romaneste la ambasada, plus consulul stie si el romaneste, ce nu stie ii traduce functionara. Nu este factor de decizie la interviu cat de bine stii engleza, au luat viza si oameni care au avut bani in cont si erau nuli la engleza.
Engleza iti trebuie insa cand vii aici asa ca apuca-te de azi sa inveti 20 de cuvinte noi pe zi, indiferent cat stii de bine deja.... e o reteta infailibila, desi recunosc, cam enervanta... Succes.
|
||||
|
||||
rasp
Offf ...offf...
Alt Bobocel care nu are rabdare si banuiesc nici timp sa citeasca. Dar ii fac un pustiu de bine si ii raspund. asadar: -interviul il sustzii in romana sau in engleza in functzie de cum raspunzi la intrebarea (ce este pusa in romaneste) "care este nivelul tau de limba engleza"? Daca te tzin puterile raspunzi in engleza daca nu....in romana, dar iti sugerez sa tragi tare la capitolul asta, pina sa pleci din tzara. Altfel cind vei ajunge aici iti vei smulge parul din cap!! -prin urmare daca vei raspunde ca nivelul tau al limbii egleze este mediu, mai mult ca sigur te vor intreba si ceva in engleza - asa cum au facut in cazul meu. Din acel moment eu am raspuns numai in engleza. M-au intrebat ce meserie am si unde anume sint controlor de trafic aerian. M-au intrebat ceva despre baza aeriana unde am lucrat si sa le dau citeva date generale despre aceasta functie. Apoi m-au intrebat daca imi dau viza, in cit timp reusesc sa imi inchei socotelile cu armia romana. In mare cam atit a fost. MULT SUCCES LA CITIT FORUMUL si .... uimeste-ne cu intrebari ce NU s-au mai pus! Cezar |
|
||||
|
||||
Da. Este mai usor sa scrii o intrebare decit sa citesti Experientele personale ale loteristilor.
Un sfat de la mine (care este scris minim de 1000 de ori pe acest forum). Daca nu stii engleza pina la interviu o sa fie FOARTE FOARTE greu, nu la interviu ci aici in America. |
|
||||
|
||||
Mersi pt. raspuns.. :good:
Desi am citit aproape tot forumul as fii vrut sa viu sigura,eu nu stiu prea bine engleza ,dar as vrea sa invat mul mai mult ,sper sa plec.
Multumesc!!!!!!!!! |
|
||||
|
||||
Re: rasp
Quote:
Daca vrei sa raspunzi doar la intrebari originale, lasa pe alti si ignora "bobocei" nerabdatori sa citeasca tot forumul asta. Iar daca vrei "sa faci un pustiu de bine", fa-o cu placere si fara mofturi. Si nu o mentiona. just my two cents... |
|
||||
|
||||
:salut:
Cezar fii rabdaror cu noi ,si noi o sa ajutam alti bobocei.. daca o sa reusim...sper ca da..
multumesc pt. raspuns |
|
||||
|
||||
rasp
Da...acum am intzeles de unde venea si povestea cu literele ce nu se gasesc in limba romana si iritarea ce o creaza retinei.
1.E mai usor sa spui "arogant(a)" decit sa vezi totusi ca tzi se raspunde si intr-o maniera politicoasa inca. Doar ca tzi se sugereaza printre cuvinte si alte mici glumitze ca ar fi bine daca ai acorda mai mult timp citirii forumului si pregatirii spre a ajunge pe tarimul de dincolo de Atlantic. 2.Moderatorii si cel ce a creat locul acesta nu sint niste masini stricate care sa repete la nesfirsit aceeasi placa. A modera inseamna tocmai a explica/sugera/potoli/domoli/cauta/aduce/marturisi/ si cred ca ar mai fi loc de multe altele, spuse si nespuse. Oare ce este rau in a ruga pe tozi cei ce vin aici sa raspecte niste reguli, si mai mult decit atit sa nu umple forumul cu intrebari ce s-au mai pus? 3.Pentru totzi cei ce se simt tratazi cu arogantza sau lipsa de respect: Oare de ce vi se pare ca este asa din moment ce s-au incercat a fi incetatzenite niste reguli? Urmarea lor deranjeaza atit de mult? Ori chiar asta poate fi luata ca lipsa de respect, tocmai incalcarea lor. Quote:
Cezar PS. Imi aduc aminte intr-o dimineatza (anul trecut) cind mi-au saltat masina cei cu "tow-uitul" (sper sa nu supar pe lingvisti). Parcasem cu o noapte in urma intr-un loc unde am gasit spatziu dar care spunea ca joia (ziua cu pricina) parcarea masinilor este interzisa intre orele 09:00 - 15:30. Ma culcasem tirziu (pt ca am venit tirziu de la serv.) si imi propusesem sa ma trezesc la 08:30 si sa mut masina in alta parte. Ma trezesc totusi...pe la 09:10 minute cind vecinul imi batea in usa si imi spune ca masina imi este ridicata. Degeaba am alergat ... i-am facut din mina doar. Am vorbit cu politzistul care punea tichete in parbrize si mi-a zimbit cind i-am explicat ce si cum. Cu alte cuvinte..."ai vazut anuntzul si ai gresit, n-am ce iti face" - cam asa a sunat. Mi-a dat frumos cartea de vizita unde pot sa sun si sa imi ridic masina contra sumei de 120 de dulai plus inca 25 (parca) la primaria orasului. Ce tare m-a ars la buzunar treaba aia...offf offf. Dar mi-am invatzat lectzia! Trebuie sa urmez regulile!... Concluzia: arogantzi sint numai cei ce privesc un om de sus FARA sa ii intinda o mina sa se ridice! |
|
|||
|
|||
Cezar, este o gluma inspirata din realitate:
daca spune o persoana ceva rau despre tine sa nu-l crezi, daca iti spun doua deja intra la banuieli, iar daca iti spun trei inseamna ca asa este. |
|
||||
|
||||
Re: rasp
Quote:
Daca fiecare pune o singura intrebare pe zi fara sa foloseasca motorul de cautare, de cate vieti proprii si personale pot sa-si vada in paralel un administrator benevol si trei moderatori neplatiti in asa fel incat sa raspunda la toate intrebarile si sa nu supere pe nimeni? (din romanul Off Topic, vol.2, capitolul Probleme de Logica) Pe de alta parte stiti ce ma ingrijoreaza mai mult? Cei 1000 pe care nu-i vad deloc intreband sau raspunzand, nu cei 100 pe care-i tot vad. Exista si oameni de nepatruns...
Display Modes | |
|
|