|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
Revenire - cautam sponsor - sugestii
Revin cu acelasi mesaj, poate nu l-am postat unde trebuie initial.
Dragi loteristi, Ne-am hotarat, plecam! Citind printre randuri in acest forum, mi-am dat seama ca exista oameni adevarati si in comunitatea romaneasca din America. Asa ca imi incerc si eu norocul... Am castigat la loterie, ma cheama Tom Ovidiu Moldovan, iar pe sotia mea o cheama Cristina, suntem din Deva, si avem un baietel, o scumpete de 5 ani, Radu Christian. Nu avem nici prieteni, nici rude in US, cu exceptia unei prietene din tinerete a mamei, care locuieste la Las Vegas, dar de la care nu am decat adresa postala, si nu am avut inca timpul necesar sa o intreb daca vrea si poate sa ne ajute. Eu am absolvit Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, dar am lucrat mai mult in domeniul web design si IT, care este o pasiune mai veche. Sotia a absolvit Facultatea de Stiinta si Ingineria Materialelor (adicatelea Metalurgie) la Politehnica Bucuresti, dar, cum se intampla adesea in Romania, lucreaza la o reprezentanta locala, Bosch pe post de Director vanzari. Cred ca la data venirii in State vom putea pune de vreo 20,000 USD, ca sa nu fim o povara pe capul sponsorului. Eu am lurat ocazional si ca traducator/interpret, am vreo 9 ani de Bucuresti. Ce avem nevoie? Am aflat si noi rasfoind acest forum: gazduire pana la gasirea unei locuinte si eventual co-signing pentru chirie si masina, indrumari privind cumpararea masinii, SSN, GC. o vorba buna, eventual intr-o comunitate unita. Unde in US? In principiu, oriunde vom putea sa ne integram in comunitate, cu exceptia Californiei de Sud pentru ca sotia mea are o frica atavica de cutremure (a prins-o unul parca prin 92 in metroul din Bucuresti). Nu ne-ar strica nici un AOS, ca sa fim siguri de interviu, dar se pare ca la 20,000 USD nu este obligatoriu, ramane la latitudinea sponsorului. Suntem perfect constienti de raspunderea si de efortul pe care il face un astfel de sponsor, insa singurul lucru pe care il putem promite este prietenie, recunostinta si sprijin la nevoie. Stiu ca situatia este delicata, m-am pus in pielea unui astfel de OM, si cred ca nu e usor. Totusi... Va stau la dispozitie cu orice informatii, si sunt pregatit pentru sinceritate absoluta, e doar una din conditiile "sine qua non" Orice sugestie este binevenita. Multumesc.
Display Modes | |
|
|