|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
intrebare despre ID in America
Am auzit ca pentru ca sa obtii ID in America trebuie sa dai testul scris pentru permis auto , dar nu si testul de conducere daca nu vrei sa conduci masina acolo.
Este adevarat ? Nu-ti da ID fara sa dai testul ? Multumesc pentru raspuns.
|
||||
|
||||
nu e asa
Ruxandra a scris:
Quote:
Nici nu cred ca ar putea avea o legatura cu permisul de conducere ca ar fi ilogic, oricum mie nu mi-au dat nici un ID cand am dat testul scris pentru soferi, de-abia dupa ce am dat si traseul au zis ca imi vor trimite driver licence-ul. Pe care inca nu l-am primit, doar Catalin l-a primit. Inca trebuie sa conduc cu hartia de permis temporar pe care fir-ar mai trebuie si s-o prelungesc acusica. Si pentru ca nu mi-am facut ID separat, singurul meu act care poate fi photo ID acum e Green Cardul iar cu ala nu e prea bine sa umbli dupa tine. Asa ca...sper sa nu fie chiar asa diferente de la stat la stat si sa fie cum zici tu in Phila, pentru ca n-ar prea fi logic ca cei care nu vor permis de conducere sa trebuiasca totusi sa dea testul scris de soferi ca sa obtina ID. Si varul meu are ID si n-a dat nici un test de conducere, nici macar scris, asta pentru ca nici macar n-ar putea sa o faca ca e ambliop si nu poate conduce. Gianina
|
||||
|
||||
Ruxandra, este exact asa cum spune Gianina, te duci la DMV (Direction Of Motor Vehicles) din Philadelphia si ceri "un non-driving ID". Trebuie sa aduci pasaportul si o dovada de domiciliu (ex. nota telefonica, utility bill, contractul de inchiriere, oricare din astea pe numele tau). Te costa 5 dolari si ti-a eliberat acel ID, nu trebuie sa dai nici un test de sofer.
And what is Nature? One who acts in aid Of gossips half asleep and half afraid; With such allies I scorn my fame to blend, Skill is my luck and courage is my friend. Dr. George Crabbe, M.D. (1754-1832) |
|
||||
|
||||
Asadar mergi la Department of Motor Vehicles (DMV) , le prezinti social security card, un photo id ( pasaportul romanesc este suficient) si proof of address (poate fi orice plic timbrat si care a fost primit prin posta de tine pe adresa declarata ca domiciliu).
Succes !
Display Modes | |
|
|