Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Catre America !
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Catre America !

intrebare despre ID in America

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 06-20-2004, 06:17 PM
Ruxandra Ruxandra is offline
Profesor
Forumo-dependent

Default intrebare despre ID in America

Am auzit ca pentru ca sa obtii ID in America trebuie sa dai testul scris pentru permis auto , dar nu si testul de conducere daca nu vrei sa conduci masina acolo.
Este adevarat ?
Nu-ti da ID fara sa dai testul ?
Multumesc pentru raspuns.
Old 06-20-2004, 08:37 PM
Gianina's Avatar
Gianina Gianina is offline
Moderator
Team Member

Default nu e asa

Ruxandra a scris:
Quote:
Am auzit ca pentru ca sa obtii ID in America trebuie sa dai testul scris pentru permis auto , dar nu si testul de conducere daca nu vrei sa conduci masina acolo. Este adevarat ? Nu-ti da ID fara sa dai testul ?
Nu e asa Ruxandra, nu trebuie sa dai nici un examen ca sa-ti dea ID-ul doar sa le spui ca tu vrei ID separat nu driver licence si iti dau ID-ul. De regula, nu mai ai nevoie de ID daca ai driver licence pentru ca driver licence-ul e considerat photo ID-ul tau. Dar daca nu vrei sa ai carnet sigur ca poti avea ID. Din cate stiu eu, daca vrei sa te incarci de documente, poti chiar sa le ai pe amandoua dar nu sunt sigura de asta.
Nici nu cred ca ar putea avea o legatura cu permisul de conducere ca ar fi ilogic, oricum mie nu mi-au dat nici un ID cand am dat testul scris pentru soferi, de-abia dupa ce am dat si traseul au zis ca imi vor trimite driver licence-ul. Pe care inca nu l-am primit, doar Catalin l-a primit. Inca trebuie sa conduc cu hartia de permis temporar pe care fir-ar mai trebuie si s-o prelungesc acusica. Si pentru ca nu mi-am facut ID separat, singurul meu act care poate fi photo ID acum e Green Cardul iar cu ala nu e prea bine sa umbli dupa tine.
Asa ca...sper sa nu fie chiar asa diferente de la stat la stat si sa fie cum zici tu in Phila, pentru ca n-ar prea fi logic ca cei care nu vor permis de conducere sa trebuiasca totusi sa dea testul scris de soferi ca sa obtina ID. Si varul meu are ID si n-a dat nici un test de conducere, nici macar scris, asta pentru ca nici macar n-ar putea sa o faca ca e ambliop si nu poate conduce.
Gianina
Old 06-21-2004, 01:50 AM
Boema's Avatar
Boema Boema is offline
Moderator
Team Member

Ruxandra, este exact asa cum spune Gianina, te duci la DMV (Direction Of Motor Vehicles) din Philadelphia si ceri "un non-driving ID". Trebuie sa aduci pasaportul si o dovada de domiciliu (ex. nota telefonica, utility bill, contractul de inchiriere, oricare din astea pe numele tau). Te costa 5 dolari si ti-a eliberat acel ID, nu trebuie sa dai nici un test de sofer.
Skill is my luck and courage is my friend.

Dr. George Crabbe, M.D. (1754-1832)
Reply With Quote
Old 06-21-2004, 02:48 AM
Shaguna's Avatar
Shaguna Shaguna is offline
Profesor
Forumo-dependent

Asadar mergi la Department of Motor Vehicles (DMV) , le prezinti social security card, un photo id ( pasaportul romanesc este suficient) si proof of address (poate fi orice plic timbrat si care a fost primit prin posta de tine pe adresa declarata ca domiciliu).

Succes !
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shagu_sah/my_photos
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules