|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
Recomandare de la locul de munca
M-am gandit sa deschid un subiect care poate ajuta pe mai multi dintre cei ce isi pregatesc deja bagajele pt. America si se gandesc ce hartii mai trebuie sa-si ia din Romania.
Voi cei care ati ajuns deja acolo ne puteti spune daca ati luat recomandari scrise de la ultimul loc de munca? Daca da, ati putea posta aici un model ? Eu una ma gandeam daca merita sa ma zbat sa obtin asa ceva. Poate ma lamuriti voi.
|
||||
|
||||
rasp
Recomandari nu stiu in ce masura ar fi folositoare- ma refer la cele scrise. Stiu doar ca daca in resumeul tau (CV) pui sefii pe care i-ai avut in Romania, sint sanse foarte mari sa ii sune si sa intrebe de tine. Asa ca un mic instructaj pe tema asta inainte de plecare este bun sa faceti.
Daca imi aduc bine aminte chiar si in formularele pe care le completezi atunci cind aplici pentru un job, sint rubrici cu locurile de munca si sefii pe care le-ai avut in ultimii 5-7 ani. Sa nu va mirati ca pentru un simplu job - fara prea mare raspundere- e posibil sa sune in Rom pentru referintze. Si daca acestea sint bune, VETI AVEA DE CISTIGAT! Cezar |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|