|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
actele necesare ptr. interviu(sa astept plicul nr.2 ?)
va rog mult spuneti -mi si mie actele necesare pentru interviu se pot traduce si legaliza inainte de sosirea plicului nr.2 , sau dupa ce soseste al doilea plic. este cumva vreo regula care trebuie respectata si nu o stiu inca ? as dori sa-mi raspunda si mie cineva la aceasta intrebare , pentru ca eu as dori sa incep aceasta "operatiune" si nu stiu daca voi proceda bine. am cn 27xxx si ar mai fi pina la interviu dupa calculele mele cam vreo 2 luni. doresc sa ma pregatesc din timp cu toate actele necesare, ca sa nu ma aglomerez atunci pe ultima suta de metri. va multumesc anticipat ! mult, mult succes tuturor si interviu usor !
|
|
||||
|
||||
plicul 2
|
|
||||
|
||||
rasp
Multumesc Cristi pentru promptitudine.
|
|
||||
|
||||
cu toata placerea
Ii destul de greu, ca nou venit, sa gasesti exact ceea ce vrei in
maldarul de peste 8.000 de mesaje asa ca m-am hotarat sa raspund, in limita cunoasterii, cu link-uri la diferite cereri. Cristi P.S. In asteptarea interviului trebuie sa faca si esalonul 2 ceva, nu? |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|