Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Interviul
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Interviul

cum e mai bine , cu stabilirea resedintei ?

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 06-11-2004, 11:01 AM
IIancu IIancu is offline
Membru
Bobocel

Default cum e mai bine , cu stabilirea resedintei ?

salutare tuturor ! as dori sa-mi schimb neaparat buletinul pentru ca presimt ca voi avea probleme la interviu. m-am casatorit inainte cu 10 zile inainte sa-mi vina plicul nr.1 (cistigator). stam in galati, cu chirie la blocurile spitalului judetean. sotia lucreaza acolo si a obtinut locuinta de serviciu. inainte de a ne muta aici nici unul nu avea resedinta pe galati,pentru ca noi am locuit la tara. sotia a reusit sa-si faca buletin de galati cu adresa de aici unde locuim de 1 an si citeva luni , pentru ca contractul apartamentului este pe numele ei. am fost in aceeasi zi la politie pentru schimbarea buletinelor. mie mi-au zis cei de acolo ca nu pot sa-mi faca buletin cu aceeasi adresa pe galati ,si ca numai sotia poate beneficia ca ea este titularul principal. nu inteleg logica lor, pentru ca noi stam in acelasi apartament si la aceeasi adresa. in fine pina la urma mi-au lipit pe spatele cartii de identitate un aptipild pe care scrie STABILIREA RESEDINTEI LA ADRESA : exact unde stam noi acum in galati. eu doresc foarte mult sa-mi schimb cartea de identitate exact cum are si sotia mea ,exact cu aceeasi adresa. nu vreau sa avem probleme la intreviu tocmai din aceasta chestie. pentru ca la mine pe c.i. sunt 2 adrese e fata c.i. e trecuta adresa unde am locuit la tara iar pe spate adresa unde stam in momentul de fata.ar mai fi o probema : eu cind am trimis actele completate la kcc am pus adresa de corespondenta, adresa de la tara ,acolo unde am locuit pina acum 1 an si ceva. daca schimb c.i. trebuie din cite stiu eu sa-i anunt pe cei de la kcc ca intre timp mi-am schimbat adresa. asta n-ar fi chiar atit de greu pentru ca mai am timp sa-i anunt (cn 27xxx). mai am vreo 2 luni cred pina la interviu. hai cred ca v-am cam plictisit dar vreau sa aud si parerile voastre in legatura cu acesta problema . in final ce spuneti , nu trebuie ca si eu si sotia sa avem aceleasi adrese pe cartile de identitate ? altfel cei de la ambasada cine stie ce vor crede despre noi. sotul are adresa la tara iar pe spatele c.i. are lipit un aptipild cu adresa sotiei . nu stiu , nu stiu ce sa mai zic dar cred ca corect ar fi sa - mi schimb c.i. cit mai curind posibil. multumesc anticipat pentru raspunsurile voastre ! mult .mult succes dragii mei fratiori la interviuri si fie ca visele voastre sa se indeplinesca cit mai curind posibil !
Reply With Quote
Old 06-11-2004, 11:19 AM
Ruxandra Ruxandra is offline
Profesor
Forumo-dependent

Default schimbarea CI

Si eu am probleme cu schimbarea adresei in cartea de identitate si cei de la politie mi-au zis sa-mi fac buletin nou , ca nu au unde sa-mi treaca noua adresa, dar vad acum ca se poate lipi abtibild pe dos.
Halal politie !
Cate bordee atatea obicee .
Chiar nu vad de ce ar trebui sa-mi fac carte de identitate noua , fiindca pe cea actuala am facut-o in 2000 , deci e destul de noua
Cred ca tu trebuie sa te duci la politie cu sotia ta , care in calitate de proprietar sa consimta sa te ia in spatiu si atunci iti schimbi domiciliul si daca vrei si cartea de identitate ,caci cred ca trebuie sa aveti amandoi aceeasi adresa , ca altfel suna ciudat.
Insista la politie , caci e normal ca doi soti sa aiba acelas domiciliu si trebuie sa rezolvi asta pana la interviu.
Bafta !
Old 06-11-2004, 11:27 AM
Maia Maia is offline
Forumar fidel
Loterist confirmat

Nu vad de ce cei de la politie ti-au spus ca nu poti avea buletinul pe adresa unde locuiesti impreuna cu sotia ta, decat daca au spus asta INAINTE sa va fi casatorit(eu si sotul meu am fost in aceeasi situatie cand nu eram casatoriti si el nu si-a putut face buletinul pe adresa apartamentului aflat pe numele meu decat cand i-am facut contract de inchiriere pe apartament, simpla luare in spatiu n-a fost posibila).
Sugestia mea este sa mergi din nou la politie si sa le spui limpede ca sunteti casatoriti si locuiti in apartamentul cutare care este proprietatea sotiei si ca vrei sa-ti faci cartea de identitate pe aceasta adresa.Nu vad absolut nici un motiv sa nu se poata face asta, ba dimpotriva mi s-ar parea aiurea sa nu se poata, oricum sa ai grija sa le explici clar situatia.Si sa te interesezi ce acte sunt necesare, trebuie sa fie afisat la avizierul politiei.
Mult succes, sa ne tii la curent cu situatia ta.
Reply With Quote
Old 06-11-2004, 11:45 AM
Ruxandra Ruxandra is offline
Profesor
Forumo-dependent

Default schimbarea resedintei

Mie mi-au spus de la politie ca e suficient ca proprietarul casei ( iar in cazul meu este tatal meu ) sa mearga cu mine la politie si sa -si dea acordul scris ca e de acord sa locuim cu el.
Eu sunt obligata de imprejurari sa locuiesc cu el , caci e vaduv , batran si eu ii fac menajul , impreuna cu sotul meu.
Deci si la voi e suficient consimtamantul scris al sotiei, ca doar n-o sa-i platesti chirie ca sa-ti faci mutatie.
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules