|
|||
|
|||
permanent adress
am intirziat putin cu trimisul formularelor ca sotia mea s-a cramponat in cgestia aia cu
"permanent addrees" de la pct 10 si cu adresa la care sa-ti trimita greencardul de la pct 11. am vazut ca acolo scrie "if known" dar eaa inceput sa sune pe la toata lumea de prin toata lumea - ce-i drept fara vre-un raspuns concred inca. ce ziceti voi? |
|
||||
|
||||
Poti sa pui N/A sau "TO BE PRESENTED AT THE INTERVIEW DATE" daca nu stii deocamdata o adresa a unui om de incredere.
Acum fac si eu ca moderatorii forumului : "Daca ai fi citit regulile si ai fi apasat pe link-ul Cautare singur ai fi gasit raspunsul la intrebarea asta". Te poti uita si la exemplul de completare al formularelor prezentat de Alex. Eu m-am ghidat dupa el cand am trimis formularele completate la KCC, si mi-a fost de mare ajutor. Multa bafta si grabeste-te cu trimiterea formularelor. |
|
|||
|
|||
plec la posta
|
|
||||
|
||||
He he he
Cam asha CristiR !
Cred ca ar trebui sa mai adaugam ceva adrese acolo ca sa existe diversitate ...
Display Modes | |
|
|