|
|||
|
|||
intermediari
Am incercat rezervari cu Air France pina in Phila . Pretz 452 Euro, inclusiv pt un copil de 11 ani. Mi s-a parut cam scump.
Poti face rezervari fara intermediari-vezi agentzii de turism. Astia de la liniile aeriene oare nu au reprezentante de unde sa-ti iei bilet fara "capacul" agentiei? Dragos
|
||||
|
||||
Fara agentii ar fi direct la ei ,numai sa aiba cine sa vi le ridice .
Dl. google vad ca nu a gasit si adresa de mail dar nu e imposibil de aflat . 3. AIR FRANCE Adresa: B-dul. Nicolae Balcescu nr.35,Bucuresti E-mail: - Web: - Telefon/Fax: 021/312.00.85;021/312.23.95 |
|
||||
|
||||
Shopping
Potzi incerca oferta la mai multe firme de turism.
In Phila mai ajunge parca si Lufthansa sau mai ai o alternativa cu British Air dar am vaga banuiala ca in afara de escala in Europa vei mai face una in plus in state inaintea Philadelphiei. Tzi-ash mai sugera sa cautzi pe forum companiile de turism mentzionate pentru cei care pleaca catre Romania si eventual sa discutzi sa vezi daca e posibil sa cumperi biletele din state si sa itzi fie trimise in Romania. In afara de asta tzine cont ca din 15 Iunie incepe sezonul vacantzelor DECI biletele automat vor fi mai scumpe ! Incearca sa vezi care sint pretzurile si dupa 15 septembrie sa faci o comparatzie. Am facut un test scurt pe internet si la prima strigare iese o diferentza de 1/3 in minus daca venitzi pe 25 septembrie fatza de 3 iulie. Asha ca daca vretzi sa facetzi ceva economie consideratzi si sezonul la socoteala !
|
|||
|
|||
air france
Am gasit noile coordonate ale Air France din Bucuresti: Str General David Protopopescu 1-5, et 1 ap 1. Telefon 021 210 09 34
Dragos
Display Modes | |
|
|