|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
Programe organizate de biserica romana din Phoenix?
De exemplu: picnicuri, intilniri ori mai stiu eu ce?
Unde as mai putea afla alte informatii despre romanii din Phoenix? Si cum e cu serviciile in IT? (ar trebui sa deschid alt subiect, dar oricum e slaba participarea pe aci) Multumesc |
|
||||
|
||||
rasp
"Sef" la Phoenix ar fi Thomas -(Marius Toma) dar din cauza serviciului si a programului sucit nu prea mai are timp sa intre pe forum.
contacteaza-l pe email Numai bine, Cezar |
|
|||
|
|||
Re: Programe organizate de biserica romana din Phoenix?
[/quote]oricum e slaba participarea pe aci
[/quote] Buna remarca ai facut ! Din pacate Romanii din Phoenix nu se inghesuie sa faca cunostinta unul cu altul caci le e frica unul de altul ! Si isi fac probleme ca de ce ala e in mai................. ....... ..... Cam asta e! Am incercat din Iulie 2003 sa ii adun si poti sa intrii pe subiectul 'Salutari Phoenix ! Citi romani sunt in Arizona ? "si vezi ce slaba este prezenta. Biserica nu este implicata foarte mult in comunitate . Romanii inca in Phoenix nu au , ceva organizat, {sunt inca in stadiul de nomazi,)asa ceva dupa cum probabil iti imaginezi si ar trebui sa fie normal . Inca Informatiile despre Phoenix se transmit de la persoana la persoana. Cu joburile in IT ... ... nu prea sunt......... Astept sa ma contactezi , daca doresti mai multe info. Cu stima , Dandy
|
||||
|
||||
De Revelion cei interesati pot sarbatori :
-La biserica romaneasca;50$/persoana -La restaurantul romanesc;150$/persoana bafta! |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|