![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nici nu stiu daca mesajul asta al meu l-am postat intr-un loc potrivit dar am si eu ceva intrebari, de fapt, as avea nevoie de niste sugestii.
M-ar interesa sa fac ceva scoala, nu prea multa ca sunt satula deja de scoala, un curs sau ceva de genul asta, care sa ma ajute sa pot sa-mi gasesc o slujba de birou. Domeniul e mai putin important, ceea ce ma intereseaza in special ar fi urmatoarele: - sa fie un curs relativ scurt, cateva luni - sa nu fie extraordinar de scump - sa nu fie foarte complicat de invatat - sa nu ma tzina la scoala intreaga zi ci sa mai pot si sa lucrez - sa fie intr-un domeniu care are cautare pe piata muncii - la terminarea cursului sa pot zice si eu, am o calificare. Acum o sa dau si cateva explicatii, pentru ce vreau sa fac chestia asta. Planific ca anul viitor sa ma apuc sa-mi echivalez ce o sa pot din scoala si sa continui studiile in domeniul meu(juridic) dar as vrea ca pe perioada studiilor sa pot si lucra intr-o slujba de birou astfel incat sa nu fiu prea obosita si cu scoala si cu serviciu. Am luat si brosurici de la cateva scoli private si colegii si am vazut ce cursuri sunt doar ca as vrea sa aud pareri si de la oameni care au trecut sau trec prin asta. Cred ca nu numai mie mi-ar folosi sa aflu cate ceva despre asta ci tuturor care vin aici. Asa ca, ma bazez pe bunavointa voastra si astept pareri si sugestii. Mersic anticipat. Gianina
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
documente pentru inscrierea la scoala | sorin_a68 | Ai nostri copii | 1 | 09-08-2006 05:18 PM |
Cum (re)inscriu un copil la scoala in Ro | Misoti | Intre doua lumi - despre repatriere | 2 | 07-18-2006 12:16 AM |