![]() |
|
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Salutare tuturor,
Am intrat pe forum si ne-am vazut mesajul cu povestea interviului trecut la "Experiente personale ale loteristilor" si ne-am dat seama ca am omis sa spunem incotro ne vom indrepta. Ei bine daca D-l ne-ajuta, mergem in Sacramento. Daca totul merge bine, intentionam sa plecam la sfirsitul lui iunie, inceput de iulie. Bafta tuturor si daca aveti ceva intrebari legate de interviu si nu numai, scrieti aici. --alina ![]()
|
||||
|
||||
![]() Gata am modificat titlul si acolo unde trebuie la Experientzele personale ale loteristilor trecutzi de interviu.
Si o precizare: Acolo unde scrie MidONo inseamna ca nu si-au trecut destinatzia si vor ajunge (dupa mine) in Midle Of Nowere. Ii astept cu corectarile pe cei ce au "ales" acea destinatzie, DACA vor sa o precizeze.
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
interviu pe 25 mai, viza luata pe 10 iulie. Minneapolis venim! | sorin66 | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 07-11-2006 08:34 PM |
Viza luata in 10 noiembrie | Shaguna | Interviul | 18 | 11-13-2004 11:13 AM |
Viza luata in Montreal, cum sa amin cu o luna plecarea ? | MihaiS | Am cistigat Loteria Vizelor! | 3 | 10-31-2004 11:59 PM |
Instructiunile DV 2006 de pe situl Ambasadei SUA-Bucuresti | Cezar | Articole de la Pagina Loteristilor | 0 | 10-21-2004 11:20 AM |
Viza luata in 25 feb. | Monica | Interviul | 9 | 03-06-2004 08:51 PM |
![]() |