|
||||
|
||||
AOS-tips & tricks
Acum vreo 2 ani dupa ce aflasem detaliile acordarii vizelor la ambasada USA de la Bucuresti, ma intrebam si eu "Oare cui sa cer sau cum sa obtin un AOS?" . M-am gindit multa vreme si asa am inceput sa comunic cu cei de pe vechiul Forum. Intr-un final primisem 2 oferte.
Nu pot decit sa va sugerez citeva "ponturi" tuturor celor care stati poticnitzi in in fata aceastei dileme - AOS-ul: 1. Jucati CINSTIT. Nu cereti AOS de la unii si plecati dupa ce ati ajuns in USA la altii. Nu este fair-play. Oricit vi s-ar parea voua de firesc sa "trageti in tzeapa", cei ajunsi in USA si trecuti prin asa ceva vor ajunge sa "sufle din ce in ce mai des in iaurt"... 2.Fiti SINCERI de la inceput. Intrati in contact cu prieteni, rude de peste ocean si chiar cu cei mai batrini de pe forum dar deschideti-va ca o carte. Totusi acest AOS este o raspundere ce si-o ia sponsorul. Fara sinceritate nu cred ca il veti primi. Incercati sa comunicati cu toata lumea careia ii solicitati AOS-ul. Ei vor sa stie in CINE si pentru CINE isi pun OBRAZUL si BUZUNARUL la bataie. Atita tot. 3. COMUNICATI. Este singurul mod prin care va puteti cunoaste unii pe altii. Si aici trebuie sa fiti voi insiva. Nu incercati sa va "zugraviti" in culori care nu va apartin. Sa fiti siguri ca pina la urma iese la iveala adevarul. 3. Incercati cu CURAJ oriunde. Nu va plingeti ca nu puteti sa o scoateti la capat. ORICE problema poate fi rezolvata. Trebuie sa gasesti "cheia" potrivita. 4. Aveti RABDARE. Daca ati incercat toate caile posibile, TREBUIE intr-un final sa apara ceva. 5. Incercati pentru citeva minute sa va puneti in pielea celui ce poate sa dea acest AOS... Cum e? Mult succes tuturor! <<Alex edit: EU am mutat devierea la gunoi !>> |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|