Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Interviul
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Interviul

cum se poate pierde viza

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 05-27-2004, 04:19 PM
Ada.T's Avatar
Ada.T Ada.T is offline
Membru
Invatzacel

Default cum se poate pierde viza

nu se prea inghesuie lumea sa scrie despre interviuri ratate, sau poate cei de pe forum nu prea au experiente de genul asta. noi am avut.

am trecut in calendar data de 20 pentru interviul nostru dupa ce am sunat la KCC. cind a ajuns scrisoarea de programare, surpriza, eram programati de fapt pentru 26 mai.

ne-am dus cu toate actele asezate frumos in ordinea ceruta, prinse cu agrafe si asa mai departe, cum am invatat de pe forum. dar nu am luat cu noi nici o dovada a vechimii relatiei noastre, desi ne-am casatorit dupa ce eu am primit anuntul ca am cistigat la loterie. totul a decurs relativ bine pina cind la sfirsit, doamna functionar de la ambasada ne-a cerut pe tonul cel mai firesc, ca si cum ar fi fost ceva cerut in mod oficial, dovezile vechimii relatiei noastre. am spus ca nu avem asa ceva la noi si am intrebat unde ni s-a cerut sa aducem asa ceva la interviu. la care intrebare ni s-a raspuns: "nu e logic? toate ziarele sint pline de anunturi de cereri si oferte de sponsorizare pentru cistigatorii la loterie."

am fost trimisi sa platim taxele, asa ca mi-am spus ca lucrurile nu merg foarte prost. apoi am asteptat, am fost din nou chemati in fata ofiterului consular de data aceasta si am jurat ca ceea ce am declarat este adevarat, am discutat putin, am avut proasta inspiratie sa spun ceva in engleza si dna a intrebat daca ne descurcam in engleza (si ne-am descurcat cit de cit, pina la un punct), am fost intrebati despre vechimea relatiei noastre. iar la sfirsit doamna consul ne-a spus ca totul este in regula in afara de un singur lucru, si anume ca nu avem dovezi ale relatiei noastre. ne-a dat un formular de reprogramare, pe care este trecut motivul pentru care nu ni s-a acordat viza la prima infatisare si ni s-a cerut sa sunam la un numar de telefon pentru reprogramare. am sunat, a raspuns chiar dna care ne-a verificat actele (nu am recunoscut-o din prima, dar in momentul in care i-am expus situatia si i-am spus ca vreau o reprogramare m-a intrebat: "sinteti tinescu, nu?". asa ca sintem reprogramati pentru data de 17 iunie, ca sa aducem dovezi ale relatiei.

sincer, stiu ca a fost o prostie sa nu iau la noi niste poze si niste scrisori, dar mi-am spus ca atita timp cit toate actele sint in regula si noi nu aratam deloc suspect (nu cred ca sotul meu are aerul ca avea de unde sa dea 25.000 de USD pentru viza - cam atit spunea doamna ca ar fi scorul) o sa ne dea viza si fara sa le ducem poze. si am sentimentul ca ni s-a facut o nedreptate. spre ca nu am pierdut definitiv sansa de a lua viza.

am scris ca sa stie si altii care or mai avea idei din astea.
Reply With Quote
Old 05-27-2004, 10:14 PM
Boborocea's Avatar
Boborocea Boborocea is offline
Profesor
Forumo-dependent

NU va pierdeti speranta, sunt sigur ca veti lua viza, cititi cat de usor au mers interviurile in ultima perioada. Cu siguranta ca si doamna Szabo are nevoie de o justificare, de o acoperire pentru situatiile de genul acesta, nu inseamna ca incearca sa va bage bete in roate. Eu zic sa incepeti sa faceti planuri pentru America.
Old 05-27-2004, 10:56 PM
Shaguna's Avatar
Shaguna Shaguna is offline
Profesor
Forumo-dependent

M-ati speriat cu titlul subiectului.
Nu ati pierdut nici-o viza, daca vroiau sa ve refuze, ar fi gasit ei alte motive pentru a o face. O sa vedeti cand mergeti din nou cu dovezile ca veti primi vizele. In momentul in care v-au pus sa jurati, vizele au devenit teoretic ale voastre.

Succes !
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shagu_sah/my_photos
Reply With Quote
Old 05-28-2004, 06:32 AM
Ada.T's Avatar
Ada.T Ada.T is offline
Membru
Invatzacel

ideea era de cum se poate pierde, nu de cum s-a pierdut. si problema pe care mi-am facut-o eu este ca e deja destul de tirziu, iar pe formularul de reprogramare scrie ca vizele se pot epuiza intre timp.

sigur ca sper si eu ca nu e pierduta viza. multumesc pentru incurajari.
Reply With Quote
Old 05-28-2004, 07:21 AM
CB's Avatar
CB CB is offline
Profesor
Forumo-dependent

Location: sighisoara->sterling heights->southfield->clinton twp.->chicago

Quote:
Originally Posted by Ada.T
si problema pe care mi-am facut-o eu este ca e deja destul de tirziu, iar pe formularul de reprogramare scrie ca vizele se pot epuiza intre timp.
Ada, Ada ce sa ma mai fac eu cu tine? Daca crezi ca ai pierdut viza pe
motiv ca vizele s-au epuizat ce sa mai zicem noi cei care asteptam
sa mergem la interviu in lunile august si septembrie?
Stai linistita ca totul este OK, daca duceti dovezi o sa primiti vizele,
eu cunosc un caz in care au fost reprogramati, din diferite motive, a treia
oara si trebuie sa se prezinte din nou la interviu, poate asta ar fi o
explicatie pentru viteza de melc a cut off-ul din acest an.

Quote:
Originally Posted by Ada.T
sigur ca sper si eu ca nu e pierduta viza. multumesc pentru incurajari.
Veti primii sigur vizele !!!

Good luck in U.S.A. !

cristi
Reply With Quote
Old 05-28-2004, 02:30 PM
Alex4you's Avatar
Alex4you Alex4you is offline
Administrator

Default Ce scrie pe formulare

Ce scrie pe formulare cum ca se pot termina vizele mai putzun conteaza atit timp cit de misti repede si nu sta la mina lor dupa cum itzi fac ei reprogramarea.
Grabeste-te cu ce mai ai de rezolvat si suna imediat ca sa te reprogramezi cum vrei TU nu cum vor EI !
E dreptul tau, e posibil, n-ai fi primul caz si e legal !
Old 05-28-2004, 04:27 PM
Cezar's Avatar
Cezar Cezar is offline
Administrator

Default Nu disperati

Nu disperati, pregatiti-va pentru partea a 2-a a interviului cu ceea ce TREBUIE - acele dovezi ce le cer ei, si totul va fi OK.
Sper sa fi invatat ceva din asta!
Si inca ceva, grabiti-va! Asa cum spunea si Alex.

Succes!

Cezar
Reply With Quote
Old 05-29-2004, 01:18 AM
Shaguna's Avatar
Shaguna Shaguna is offline
Profesor
Forumo-dependent

Pt. Alex si Cezar, cu tot respectul:
Quote:
asa ca sintem reprogramati pentru data de 17 iunie, ca sa aducem dovezi ale relatiei.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shagu_sah/my_photos
Reply With Quote
Old 05-29-2004, 02:57 AM
Alex4you's Avatar
Alex4you Alex4you is offline
Administrator

Default My bad

Mea culpa Shaguna dar ideea era sa prinda si ceilaltzi cum ca:
Reprogramarea se poate face conform interesului personal nu numai la discretzia ambasadei !
Old 05-30-2004, 05:00 PM
Ada.T's Avatar
Ada.T Ada.T is offline
Membru
Invatzacel

e o informatie importanta, pe care din pacate nu o aveam acum citeva zile.
si eu am presupus ca as putea sa fac reprogramarea atunci cind vrem noi, evident in niste limite impuse de ambasada, dar dna cu care am discutat la telefon pentru reprogramare nu a intrebat nimic, nu a asteptat sa spun ceva, pur si simplu mi-a spus data la care sa ne prezentam. nu am avut deloc sentimentul ca pot negocia.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules