![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Va rog frumos sa-mi spuneti si mie ce vaccinuri fac cei dela Unirea, am uitat daca este vorba de antirujeolic sau antirubeolic si nu mai gasesc pe forum.
Multumesc anticipat.
|
||||
|
||||
|
Mie mi-au facut cred ca antitetanos.
Gianina
|
|||
|
|||
|
Mie nu mi-au facut nici un vaccin. O sa te intrebe ce boli ai facut in copilarie si atunci poate sa-ti recomande un vaccin.
Stai linistita, totul o sa fie foarte usor si destul de rapid. |
|
|
||||
|
||||
|
am si eu o intrebare legata tot de vaccinuri/analizele medicale.
in urma consultatiei de la CMU care a decurs fara probleme, pe copia listei cu vaccinuri am vazut bifata rubrica: Applicant maybe eligible for blanket waiver(s) because vaccination(s) not ready medically appropiate stie cineva ce inseamna ? multumesc ! |
|
|
|||
|
|||
|
Si eu mi-am facut analizele la CMU si am fost f. multumita. Mi s-a facut vaccinul antitetanos, 5 $, si pt. ca nu am avut in copilarie oreion si varicela mi s-au facut inca doua vaccinuri in valoare de 25 $. Am platit 80 $ (echivalentul in lei) plus 175 000 razele. Rezultatul l-a analize l-am primit in aceeasi zi.
Sfat : daca aveti posibilitate, inainte de a pleca, solicitati medicului de familie sa va faca toate analizele posibile inclusiv ecograf. Cunoasteti-va starea sanatatii, ce anume va face bine si ce nu, pt. ca odata ajunsi aici acest lucru costa enorm. Sanatate tuturor ! |
|
|
||||
|
||||
|
ce vaccinuri trebuie facute daca nu am avut oreion si alte dracii in copilarie? eu am cam avut in copilarie toate vacinurile facute plus mi-am facut tot eu, lucrand in domeniu, cam in fiecare an antigripale, care nu se considera
daca ar mai trebui ceva...parca m-as duce cu vaccinurile facute de acasa sa nu mai dau inca bani pentru doua persoane. daca stie cineva lasa-ti va rog mail pe [email protected]. Multumesc! |
|
|
||||
|
||||
|
IMPORTANT NOTICE TO IMMIGRANT VISA APPLICANTS CONCERNING VACCINATION REQUIREMENTS
Recent changes to United States immigration law now require immigrant visa applicants toobtain certain vaccinations (listed below) prior to the issuance of an immigrant visa. Panelphysicians who conduct medical examinations of immigrant visa applicants are nowrequired to verify that immigrant visa applicants have met the new vaccinationrequirement, or that it is medically inappropriate for the visa applicant to receive one ormore of the listed vaccinations: -- mumps -- measles -- rubella -- polio -- tetanus and diphtheria toxoids -- pertussis -- influenzae type b (Hib) -- hepatitis B -- varicella -- pneumococcal and -- influenza. In order to assist the panel physican, and to avoid delays in the processing of an immigrantvisa, all immigrant visa applicants should have their vaccination records available forthe panel physician's review at the time of the immigrant medical examination. Visaapplicants should consult with their regular health care provider to obtain a copy of theirimmunization record, if one is available. If you do not have a vaccination record, thepanel physician will work with you to determine which vaccinations you may need to meetthe requirement. Certain waivers of the vaccination requirement are available upon therecommendation of the panel physican. Only a physician can determine which of the listed vaccinations are medicallyappropriate for you, given your age, medical history and current medical condition.
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|