|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
Putem sa ne prezentam la interviu separat?
Suntem un cuplu , sot si sotie.
Navigand pe forum ne-am dat seama ca interviul e si el o loterie , asa ca ne-am gandit sa se prezinte in ziua interviului numai sotul meu , el fiind castigatorul si daca el trece cu bine de interviu sa ma prezint si eu la cateva zile dupa el. Daca el nu ia interviul scutim niste bani , adica taxele pe care trebuie sa le platim pentru mine. Am sunat acum vreo 2 saptamani la Ambasada si mi-a raspuns o Doamna , care a zis ca este posibil , dar ca trebuie sa ma duc si eu curand daca el se califica , fiindca daca ma duc tarziu s-ar putea sa nu mai fie vize diponibile. Eu nu stiu daca nu m-a mintit , asa ca va intreb , ati mai auzit cazuri cand castigatorul s-a prezentat singur la interviu , iar dependentul s-a dus in urma lui ? Ne streseaza faptul ca nu stim ce semnatura a facut cand a aplicat la DV si faptul ca nu avem AOS, asa ca interviul este incert. Cine doreste sa-mi scrie direct o poate face pe e-mail : [email protected] Multumesc anticipat.
|
||||
|
||||
Perle
Ma intreb CIT din forumul asta ai rasfoit de n-ai gasit nicaieri precizat ca la interviu trebuie sa se prezinte TOATA familia ODATA !?
Doar DACA in excesul de zel a celor de la ambasada dau informatzii eronate ca sa mai salveze citeva vize ... Nu exista sa va ducetzi separat doar ca sa salvatzi ceva bani in caz de nereusita ! Ar fi culmea !? Oare coana de acolo de la ambasada citeste forumul si face misto de voi ? E prima oara cind aud asta .....
|
|||
|
|||
Merita sa risti!!!!
Ruxandra, parerea mea e ca merita sa riscati.... nu stii daca te mai intilnesti v-odata in viata cu sansa asta.
Bafta multa, multa... --alina
|
|||
|
|||
Re: Putem sa ne prezentam la interviu separat?
Quote:
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|