Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Interviul
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Interviul

Putem sa ne prezentam la interviu separat?

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 05-10-2004, 06:41 PM
Ruxandra Ruxandra is offline
Profesor
Forumo-dependent

Default Putem sa ne prezentam la interviu separat?

Suntem un cuplu , sot si sotie.
Navigand pe forum ne-am dat seama ca interviul e si el o loterie , asa ca ne-am gandit sa se prezinte in ziua interviului numai sotul meu , el fiind castigatorul si daca el trece cu bine de interviu sa ma prezint si eu la cateva zile dupa el.
Daca el nu ia interviul scutim niste bani , adica taxele pe care trebuie sa le platim pentru mine.
Am sunat acum vreo 2 saptamani la Ambasada si mi-a raspuns o Doamna , care a zis ca este posibil , dar ca trebuie sa ma duc si eu curand daca el se califica , fiindca daca ma duc tarziu s-ar putea sa nu mai fie vize diponibile.
Eu nu stiu daca nu m-a mintit , asa ca va intreb , ati mai auzit cazuri cand castigatorul s-a prezentat singur la interviu , iar dependentul s-a dus in urma lui ?
Ne streseaza faptul ca nu stim ce semnatura a facut cand a aplicat la DV si faptul ca nu avem AOS, asa ca interviul este incert.
Cine doreste sa-mi scrie direct o poate face pe e-mail : [email protected]
Multumesc anticipat.
Old 05-10-2004, 06:47 PM
Alex4you's Avatar
Alex4you Alex4you is offline
Administrator

Default Perle

Ma intreb CIT din forumul asta ai rasfoit de n-ai gasit nicaieri precizat ca la interviu trebuie sa se prezinte TOATA familia ODATA !?
Doar DACA in excesul de zel a celor de la ambasada dau informatzii eronate ca sa mai salveze citeva vize ...
Nu exista sa va ducetzi separat doar ca sa salvatzi ceva bani in caz de nereusita ! Ar fi culmea !?
Oare coana de acolo de la ambasada citeste forumul si face misto de voi ?
E prima oara cind aud asta .....

Old 05-11-2004, 10:24 AM
Alina Alina is offline
Membru
Bobocel

Default Merita sa risti!!!!

Ruxandra, parerea mea e ca merita sa riscati.... nu stii daca te mai intilnesti v-odata in viata cu sansa asta.

Bafta multa, multa...
--alina
Old 05-11-2004, 11:16 AM
Florintirca Florintirca is offline
Junior Member
Bobocel

Default Re: Putem sa ne prezentam la interviu separat?

Quote:
Originally Posted by Ruxandra
Suntem un cuplu , sot si sotie.
Navigand pe forum ne-am dat seama ca interviul e si el o loterie , asa ca ne-am gandit sa se prezinte in ziua interviului numai sotul meu , el fiind castigatorul si daca el trece cu bine de interviu sa ma prezint si eu la cateva zile dupa el.
Daca el nu ia interviul scutim niste bani , adica taxele pe care trebuie sa le platim pentru mine.
Am citit undeva pe forum de un cuplu care a dorit ca si tine sa nu riste sa plateasca toate taxele si sa nu ia viza, si din cate imi aduc aminte au fost impreuna la interviu dar a platit numai el (sau ea) iar dupa ce a fost informat(a) ca a trecut de interviu a platit si pentru ceilalti. Nu stiu sigur daca se poate asta dar cauta pe forum si sigur o sa gasesti postul respectiv, dupa care incearca sa iei legatura cu persoana.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules