Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Interviul
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Interviul

despre oferta de job in Sua

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 04-29-2004, 03:20 AM
Boila Boila is offline
Junior Member
Bobocel

Default despre oferta de job in Sua

Stie cineva ce importanta are daca am o companie care sa imi ofere un job, si ce trebuie sa trimita compania respectiva, in ce consta oferta de munca?
Reply With Quote
Old 04-29-2004, 09:49 AM
Pitic's Avatar
Pitic Pitic is offline
Profesor
Forumo-dependent

Location: Simleu Silvaniei,SALAJ--->Seattle,WA--->Beaverton,OREGON

Daca folosesti motorul de cautare , o sa afli.
Cu siguranta .
Reply With Quote
Old 04-29-2004, 06:31 PM
Gianina's Avatar
Gianina Gianina is offline
Moderator
Team Member

Default si eu vreau sa stiu

Ma intereseaza si pe mine mai multe legate de acest aspect. Cu motorul de cautare afli detalii despre oferta de munca dar pe mine m-ar interesa sa vad exact cum ar trebui sa sune. Asa ca, daca cineva dintre cei de pe aici sunt in posesia unei astfel de oferte, va rog frumos sa copiati textul si sa mi-l dati si mie....Nu-mi trebuie detalii personale ale firmei si ale persoanei, doar textul care explica oferta de munca, etc.
Si mai as avea o intrebare. Oferta de munca se legalizeaza sau nu la notar? Ce stiti despre asta?

Multumesc anticipat,
Gianina
Old 04-30-2004, 12:12 AM
Shaguna's Avatar
Shaguna Shaguna is offline
Profesor
Forumo-dependent

Am postat si eu anul trecut un mesaj despre oferta de munca. Din pacate nu l-am gasit acum cand l-am cautat...
Incerc sa descriu oferta de munca facuta de firma la care lucram atunci cumnatului meu, asa cum mi-o mai amintesc.
Asadar, mai intai era trecut antetul firmei, adresa, telefon/fax/e-mail/website. Apoi o scurta prezentare a domeniului de activitate, 2-3 propozitii doar.
Dupa care urmeaza oferta.. ceva de genul "am dori sa va oferim pozitia de ...", apoi pe scurt ce inseamna aceasta pozitie si detalii despre indatoririle presupuse.
Mai trebuie specificat daca este pt/ft, daca este temporar, ce beneficii se acorda.

Apoi se specifica functia detinuta in cadrul firmei de catre persoana care a intocmit oferta, se semneaza si cam asta este tot.

Oferta trimisa de mine nu a fost legalizata, firma nu are stampila, antetul pre-imprimat pe foile lor de corespondenta a fost suficient. Iar beneficiarul ofertei a primit viza fara probleme.

Succes !
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shagu_sah/my_photos
Reply With Quote
Old 05-13-2004, 03:39 PM
Boila Boila is offline
Junior Member
Bobocel

multumesc mult de raspuns eu credeam ca trebuie un documente special de la emigration sau ceva.

Nici macar notarizata nu trebuie?
Reply With Quote
Old 05-13-2004, 06:59 PM
Gianina's Avatar
Gianina Gianina is offline
Moderator
Team Member

Default din cate stiu eu

Din cate stiu, oferta de munca in cazul loteristilor nu trebuie sa fie notarizata ci doar trebuie sa aiba antetul firmei respective, textul ofertei si semnatura. oricum ei pot sa afle pe computer ce vor despre firma respectiva, direct de la Bucuresti.
Tot din cate stiu eu nu-ti trebuie documente de la emigrari decat daca nu mergi cu viza de emigrare(respectiv DV-1 sau DV-2 sau altele).
In cazul in care insa primesti oferta de munca ca sa primesti o viza de tipul H1-B sau H2-B, atunci normal ca iti trebuie si documente speciale. Pentru ca cine iti face oferta pentru aceste vize, practic te sponsorizeaza. Si pentru asta trebuie o gramada de documente.
Gianina

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules