![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Cred ca pe linga ideile pretioase care au fost puse si vor ma veni aici despre "CUM as vrea sa arate viitoarea pagina a loteristilor" cred ca ar fi bine de intrebat CARE se inhama la ajutor in construirea viitoarei pagini a loteristilor. Adica suport tehnic, adunarea informatiilor si altele... pentru ca daca se apuca numai Alex de lucru la ea o sa ii ia cam mult timp.
Cezar |
|
|
||||
|
||||
|
Ca bine zici, Cezar. Eu unul nu prea am destul timp dar pentru asa o cauza ..imi voi face. Promit! Cu suportul tehnic...nu stiu cum pot ajuta, dar daca e ceva care pot face ...ma voi stradui, asa ca:
I'M IN! Liviut & Ana Maria ******************************** GOD BLESS AMERICA AND ALL OF US ******************************** |
|
|
||||
|
||||
|
Bine Liviut, asadar suntem 2 deocamdata care se ofera sa ajute. Nu mai intra nimeni?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ba da, eu. Am mai scris pe aici de fapt.
|
|
|
||||
|
||||
|
Tre' sa definesti, Cezar, in ce consta ajutorul pe care-l ceri. Fiindca , daca el se margineste la chestii "tehnice" eu sunt din start out. Daca e nevoie de critica, de estetica, de "texte", la asa ceva suntem o echipa-ntreaga!
|
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Si noi ne oferim serviciile, eu in ceea ce priveste non-tehnica, sotul meu in ceea ce priveste tehnica. Doar sa stim ce avem de facut.
Gianina si Catalin
|
|||
|
|||
|
inca un voluntar.
tell me what to do. spune-mi cum vorbim despre ce trebuie facut. iti voi spune ce pot sa fac.
|
||||
|
||||
|
Si eu ma inham, numai spuneti ce avem de facut, cine-i Project Manager?
Astept sa discutam despre proiect si despre ce are de facut fiecare. Let's do it! cristi |
|
|
|||
|
|||
|
Pai Cezar sa fie project manager, ca a fost ideea lui.
Eu personal sunt la categoria "tehnici". |
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|