Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Informatia zilei > Experiente personale ale loteristilor
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Experiente personale ale loteristilor

Sid - New York - 2004

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 04-21-2004, 04:10 AM
Alex4you's Avatar
Alex4you Alex4you is offline
Administrator

Default Sid - New York - 2004

Sa incep cu cateva lucruri despre mine.
Am 36 de ani, sunt casatorit, am un copil de 6 ani si inca unul “pe drum”, locuiesc in Bucuresti.
Am terminat doua facultati iar in prezent lucrez in IT, ca administrator de retea.
In data de 20 aprilie am avut interviul la ambasada, la ora 8.00, avand cut-off 185**.
La ambasada am ajuns pe la 07.50 si era deja o coada substantiala. Binenteles noi ne-am deplasat in fata si dupa circa 10 minute am fost invitati inauntru. Dupa o verificare cu un detector de metale si oprirea la intrare a celularelor si a unor floppy-disk-uri am reusit sa razbatem inauntru. Am avut noroc ca am prins loc la etaj langa ghisee pentru ca astfel ne-am mutat cat mai aproape de ghiseele 5 si 6. Numai ghiseul 6 a fost deschis astazi. Si cine putea veni altcineva decat domnisoara “Gabi Szabo”.
Am fost trei familii. Prima chemata la ghiseu, din Republica Moldova, el, ea si o fata de aprox. 16 ani. Ei aveau in jur de 50 ani. Au avut niste probleme deoarece au mai fost in USA si depasisera perioada de 6 luni de sedere cerand azil politic acolo. Au ramas in urma noastra pentru ca a fost ceruta o situatie a lor de la INS. Au stat la ghiseu peste o ora de credeam ca nu se mai termina. A doua familie era compusa tot din trei persoane. Baiatul avea cca 14 ani iar parintii peste 40. Au avut toate actele complete cu o singura exceptie (cazierul sotiei nu continea si numele de fata). Au platit taxa pentru toti trei si au si jurat in fata consulului. Nu au primit azi viza dar o vor primi dupa aducerea actului respectiv. Ultima familie am fost noi. Am rezolvat totul foarte repede (15 min.). Actele le-am avut in dosare si in ordinea ceruta in plicul 2. Ca suport financiar (presupun ca asta intereseaza cel mai mult) am avut 4500$ in cont si un apartament evaluat la 19000$ (nu am avut AOS). Evaluarea a fost de la circa financiara si nu m-a costat bani, cu singurul neajuns ca evaluarea este mai mica decat pretul real. “Gabi Szabo” a fost foarte draguta cu noi si mai ales cu fata mea careia i-a dat si ceva cu care sa se joace. Mi s-a parut o persoana foarte serioasa si care isi face cum trebuie job-ul.
Analizele le-am realizat la Centrul Medical Unirea cu o luna in urma. Sotia fiind gravida nu a facut radiografie pulmonara.
La 10.00 ne-a rezolvat pe toti din punct de vedere al actelor. Am asteptat apoi mai mult de o ora pana a venit consulul si am trecut iar toti pe la ghiseul 6, dar in ordine inversa. Pe noi ne-a intrebat unde vom locui la inceput, ce vreau sa lucrez in USA si daca am mai fost casatoriti inainte ( cu altcineva). Noi am vorbit in engleza dar nu este nici o problema daca raspunzi in romana pentru ca traduce domnisoara de la ghiseu.
Despre semnatura, vreau sa va spun ca am fost pus sa semnez la inceput de cateva ori pe o foaie de hartie care a fost anexata la acte.
In concluzie am obtinut vizele si la ora 13.00 am parasit ambasada cu un aer de usurare dar si cu senzatia ca greul abia acum incepe.
Vom pleca spre New York in vara, dupa ce ne vom rezolva problemele in Ro.
Vreau sa multumesc proprietarului acestui sit, Alex, precum si celor care ii dau viata, Duduca, Shaguna, Florina, Geanina si celorlalti pentru ca fara ei acest site s-ar stinge rapid.

20.04.2004

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules