![]() |
|
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Se pare ca ceasul forumului este dereglat. Mi se parea buna ideea de a "citi" ora Romaniei. Acum nu mai arata nici Eastern time...dupa calculele mele pare ceva Western time... sau poate asa s-a vrut a fi...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Diferenta dintre ora din Romania si ora forumului este de 8 ore. Ar trebui modificat pe pagini sa nu mai scrie GMT + 2 ore ci GMT - 5 (Easter Time US) ore ca sa nu mai creeze confuziii sau sa se modifice ora pe server.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Cred ca ar trebui sa mai caut si sa adaug un icon la cele de pina acum a carui interpretare sa fie "ma iau cu mainile de cap" ....
![]()
|
||||
|
||||
![]() Nu am facut decat sa sesizez o imperfectiune a unui forum care se vrea perfect. Decat un icon nou, mai bine fara un ceas care nu indica nici o ora corecta.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Ok !
Am modificat time zone pe server si e setat pe EST/New York iar ca diferentza fatza de GMT singura solutzie ca sa aduca ceasul la ora EST/New York este GMT -4 ore, de ce numai 4 nu stiu dar asha a iesit. Acuma si serverul si forumul sint pe EST/New York iar la mine arata amindoua ora mea curenta de pe coasta de est. Chestia asta a bulversat un pic pentru voi facilitatea de a vedea ultimele mesaje postate, dar se regleaza rapid. Sper sa fie bine .... si caut eu si un icon .... ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() in dreapta jos sub ultimul articol postat scrie pe fiecare pagina Data este GMT + 2 Ore ar trebui modificat sa scrie de ora este EST/New York GMT -4 ore pt. a nu induce in eroare vizitatorii ...si noii utilizatori. ![]() eventual s-ar putea adauga un script.... care sa afiseze inpartea de jos a paginii .... ora Romaniei, ora din State de pe coasta de Est/Vest ca sa nu mai existe dubii si confuzii. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Sleeepy, daca te pricepi fa scriptul si trimite-l lui Alex, pentru ca nu are timp de inflorituri si brizbrizuri. Are nevoie de ajutor.
Odata ce ai venit cu ideea, sa ai si solutie la ea! Toate bune! |
|
||||
|
||||
![]() Pai de aici treaba e ushoara !
Eu am fixat ce aveam de fixat pe server si pe forum, forumul arata ora locatziei lui care e EST/ NY iara apoi fiecare utilizator isi seteaza la profil diferentza de fus orar dupa cum vrea sa ii apara. Astfel un nou utilizator care nu e logat vede ora serverului, dupa ce se logheaza si si-a fixat diferentza de fus orar la profil atunci poate vedea ora lui locala sau chiar si ora Japoniei daca vrea. Deci problema e rezolvata ! Si daca tot vine lumea cu propuneri si sugestii mai deschidem o topica noua la Administrative despre propuneri si alte alea. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Alex,
uite ca dupa un timp in care credeai ca treaba cu ora s-a rezolvat, apar alte probleme. ![]() Eu acum sunt in Japonia, adica GMT+9. Pana acum totul este bine si frumos. Doar ca, ceea ce tu probabil ca nu stii este ca Japonia nu foloseste ora de vara/iarna. Adica ramane tot timpul GMT+9, contrar Americii si Romaniei. Astfel, iarna ora imi este indicata corect, dar vara.... nu! Poti adauga printre optiunile de ora si chestia asta cu ora de vara/iarna? NU de alta, dar acum, daca tu scrii un mesaj, apare ca a fost scris cu o ora in urma... Mersi! ![]() Dorin
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Oricum, banuiesc ca toata lumea are si alt ceas in afara celui de pe forum. Daca nu, ceasul "oficial" este la www.time.gov. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |