Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Apropo > Sugestii, reclamatii si Anunturi administrative
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Sugestii, reclamatii si Anunturi administrative

Cat e de fapt ceasul?

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 04-19-2004, 09:54 PM
Duduka's Avatar
Duduka Duduka is offline
Profesor
Forumo-dependent

Default Cat e de fapt ceasul?

Se pare ca ceasul forumului este dereglat. Mi se parea buna ideea de a "citi" ora Romaniei. Acum nu mai arata nici Eastern time...dupa calculele mele pare ceva Western time... sau poate asa s-a vrut a fi...
Reply With Quote
Old 04-20-2004, 05:43 AM
SleeepY's Avatar
SleeepY SleeepY is offline
Profesor
Forumo-dependent

Default ora forumului.

Diferenta dintre ora din Romania si ora forumului este de 8 ore. Ar trebui modificat pe pagini sa nu mai scrie GMT + 2 ore ci GMT - 5 (Easter Time US) ore ca sa nu mai creeze confuziii sau sa se modifice ora pe server.

Old 04-20-2004, 08:29 AM
Alex4you's Avatar
Alex4you Alex4you is offline
Administrator

Default Lipseste un icon

Cred ca ar trebui sa mai caut si sa adaug un icon la cele de pina acum a carui interpretare sa fie "ma iau cu mainile de cap" ....
Old 04-20-2004, 08:35 AM
Duduka's Avatar
Duduka Duduka is offline
Profesor
Forumo-dependent

Nu am facut decat sa sesizez o imperfectiune a unui forum care se vrea perfect. Decat un icon nou, mai bine fara un ceas care nu indica nici o ora corecta.
Reply With Quote
Old 04-20-2004, 04:06 PM
Alex4you's Avatar
Administrator

Default Time zone

Ok !
Am modificat time zone pe server si e setat pe EST/New York iar ca diferentza fatza de GMT singura solutzie ca sa aduca ceasul la ora EST/New York este GMT -4 ore, de ce numai 4 nu stiu dar asha a iesit.
Acuma si serverul si forumul sint pe EST/New York iar la mine arata amindoua ora mea curenta de pe coasta de est.
Chestia asta a bulversat un pic pentru voi facilitatea de a vedea ultimele mesaje postate, dar se regleaza rapid.
Sper sa fie bine .... si caut eu si un icon ....
Old 04-20-2004, 07:19 PM
SleeepY's Avatar
SleeepY SleeepY is offline
Profesor
Forumo-dependent

Default Re: time zone.

in dreapta jos sub ultimul articol postat scrie pe fiecare pagina Data este GMT + 2 Ore

ar trebui modificat sa scrie de ora este EST/New York GMT -4 ore pt. a nu induce in eroare vizitatorii ...si noii utilizatori.

eventual s-ar putea adauga un script.... care sa afiseze inpartea de jos a paginii .... ora Romaniei, ora din State de pe coasta de Est/Vest ca sa nu mai existe dubii si confuzii.
Old 04-20-2004, 07:44 PM
Cezar's Avatar
Cezar Cezar is offline
Administrator

Default OK

Sleeepy, daca te pricepi fa scriptul si trimite-l lui Alex, pentru ca nu are timp de inflorituri si brizbrizuri. Are nevoie de ajutor.
Odata ce ai venit cu ideea, sa ai si solutie la ea!

Toate bune!
Reply With Quote
Old 04-20-2004, 08:05 PM
Alex4you's Avatar
Administrator

Default Solutzia problemei

Pai de aici treaba e ushoara !
Eu am fixat ce aveam de fixat pe server si pe forum, forumul arata ora locatziei lui care e EST/ NY iara apoi fiecare utilizator isi seteaza la profil diferentza de fus orar dupa cum vrea sa ii apara.
Astfel un nou utilizator care nu e logat vede ora serverului, dupa ce se logheaza si si-a fixat diferentza de fus orar la profil atunci poate vedea ora lui locala sau chiar si ora Japoniei daca vrea.
Deci problema e rezolvata !
Si daca tot vine lumea cu propuneri si sugestii mai deschidem o topica noua la Administrative despre propuneri si alte alea.
Old 07-23-2004, 02:12 AM
DorinTe's Avatar
DorinTe DorinTe is offline
Profesor
Forumo-dependent

Default ora aia, bat-o vina!

Alex,

uite ca dupa un timp in care credeai ca treaba cu ora s-a rezolvat, apar alte probleme.

Eu acum sunt in Japonia, adica GMT+9. Pana acum totul este bine si frumos. Doar ca, ceea ce tu probabil ca nu stii este ca Japonia nu foloseste ora de vara/iarna. Adica ramane tot timpul GMT+9, contrar Americii si Romaniei. Astfel, iarna ora imi este indicata corect, dar vara.... nu! Poti adauga printre optiunile de ora si chestia asta cu ora de vara/iarna? NU de alta, dar acum, daca tu scrii un mesaj, apare ca a fost scris cu o ora in urma...

Mersi!

Dorin
Old 07-23-2004, 02:28 AM
Europe's Avatar
Europe Europe is offline
Forumar fidel
Aspirant

Default Re: ora aia, bat-o vina!

Quote:
Originally Posted by DorinTe
Alex,

uite ca dupa un timp in care credeai ca treaba cu ora s-a rezolvat, apar alte probleme.

Eu acum sunt in Japonia, adica GMT+9. Pana acum totul este bine si frumos. Doar ca, ceea ce tu probabil ca nu stii este ca Japonia nu foloseste ora de vara/iarna. Adica ramane tot timpul GMT+9, contrar Americii si Romaniei. Astfel, iarna ora imi este indicata corect, dar vara.... nu! Poti adauga printre optiunile de ora si chestia asta cu ora de vara/iarna? NU de alta, dar acum, daca tu scrii un mesaj, apare ca a fost scris cu o ora in urma...

Mersi!

Dorin
La fel este si in Arizona, Hawaii, American Samoa, Guam, Puerto Rico, the Virgin Islands. Ei au decis sa nu "sarbatoreasca" ora de vara, dar asta e problema celor care locuiesc acolo.

Oricum, banuiesc ca toata lumea are si alt ceas in afara celui de pe forum. Daca nu, ceasul "oficial" este la www.time.gov.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules