Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Comunitati de Loteristi in America > Chicago
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Chicago

despre partea de sud...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 04-19-2004, 05:14 PM
Miki03's Avatar
Miki03 Miki03 is offline
Profesor
Forumo-dependent

Location: The Windy City,ILLINOIS,United States Oooff...AMERICA
Default despre partea de sud...

Ce stiti despre partea de sud a orasului(zona "Museum of Science.." -in jos)?As vrea sa caut ceva chirii pe acolo si am aflat deja ca sunt mai ieftine decat in zona in care stam.Poate chiar unul dintre voi locuieste prin partea aceea-as vrea sa stiu daca e mai fain decat aici, cel putin ca peisaj...

\"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.\"(Albert Einstein)
***Foaie verde de dai- n-ai...ia nu da, sa vezi cum ai !***
Reply With Quote
Old 04-19-2004, 08:39 PM
Cezar's Avatar
Cezar Cezar is offline
Administrator

Nu stiu zona "Museum of science" dar nu te-as sfatui sa cauti chirie in partea de sud a orasului Chicago. Este aria unde lucrurile nu stau tocmai bine...

Cezar
Reply With Quote
Old 04-19-2004, 09:20 PM
Miki03's Avatar
Miki03 Miki03 is offline
Profesor
Forumo-dependent

Cezar,nici nu stiu la ce sa ma astept mai intai citind asta...Poti detalia un pic..?Sincer,am gasit niste oferte de toata frumusetea,foarte tentante,si chiar m-am gandit care este explicatia.

\"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.\"(Albert Einstein)
Reply With Quote
Old 04-19-2004, 11:06 PM
MN MN is offline
Junior Member
Bobocel

Quote:
Originally Posted by Mihaela Iacob
Cezar,nici nu stiu la ce sa ma astept mai intai citind asta...Poti detalia un pic..?Sincer,am gasit niste oferte de toata frumusetea,foarte tentante,si chiar m-am gandit care este explicatia.
Mihaela, zona de sud este cunoscuta ca fiind de negri;
Daca te uiti de exemplu la Realtor.com poti vedea pretul la casa in zona. Adica un apartament cu 2 camere care costa 30K se pare ciudat de suspect.
Deci sfatul meu este sa uiti de zona de sud. Pentru a te convinge incearca sa faci o excursie pina acolo, vizitezi muzeul de stinta (ca merita) si poti sa vezi zona. Nu am cautat dupa scorul la scolii, dar cred ca o sa te ingrozesti cind vei afla.

mircea.
Reply With Quote
Old 04-20-2004, 01:42 AM
Cezar's Avatar
Cezar Cezar is offline
Administrator

Default Cam asta e...

In primele zile de cum am venit aici, sponsorii nostri printre altele ne-au spus ca NU ESTE INDICAT sa ajungem in partea de sud al orasului CHICAGO nici macar in plimbare. Am intrebat de ce?
Raspunsul primit a fost ca e o zona majoritara de negri, dar gasesti si portoricani (ce sint mai rai-cica) in care exista conflicte de tot felul si mai ales rata violentei este foarte mare. Nici macar politia nu poate face fata pe acolo (pentru ca nu isi mai risca pielea).
Apoi pe la servici am aflat acelasi lucru - trebuie evitata acea zona a metropolei. Ziarele ce le citesc de pe la colegi (Chicago-sun times & Chicago Tribune) povestesc despre acelasi lucru.
N-as vrea sa ti se faca parul maciuca in cap povestindu-ti ceea ce am aflat eu despre acele locuri.
Din acest motiv chiriile si preturile la apartamente (case) sint ieftine.

Asadar sa nu iti mai treaca prin cap sa cauti ceva pe acolo!

Cezar
Reply With Quote
Old 04-20-2004, 06:35 AM
Miki03's Avatar
Miki03 Miki03 is offline
Profesor
Forumo-dependent

"Immm...ce oras frumos....!" .Va multumesc pentru ca m-ati oprit sa ...scap de dracul si sa dau peste tat'su !Asta mai imi lipsea,ceva negri si portoricani in plus...multumesc frumos, dar...sunt satula,imi iau gandul...

Reply With Quote
Old 04-20-2004, 06:44 AM
Paulus Paulus is offline
Forumar fidel
Aspirant

Default Oare de ce?

In partea de sud a marilor orase, se intampla chestia asta? Exista o explicatie? Am vazut mai multe orase si, in general, partea de sud a orasului este cum este... In Philadelphia la fel, in Bucuresti la fel (nu se compara Baneasa cu Ferentari sau pe la Giurgiului...). Acum vad ca si in Chicago... Ma intreb si eu...
Reply With Quote
Old 04-20-2004, 06:52 AM
Miki03's Avatar
Miki03 Miki03 is offline
Profesor
Forumo-dependent

Stati sa va spun ca si in Nord gasesti belele de genul asta, ca nu degeaba m-am vaitat mai demult...Vorbeam de renumita strada Howard,pe care sunt nevoita sa merg cu fetita spre scoala.Am mai auzit de asemenea ca o mare parte din acea zona e plina de negri,mexicani si alte natii-probabil si portoricani printre ei.Multi ma incurajeaza spunandu-mi ca, totusi,politia isi face datoria mai abitir pe acolo, o masina trecand la cel mult 5 minute(eu una nu prea am vazut organele legii pe acolo, ma rog...).Totusi, cred ca si Nordul are probleme,si inca deloc de neglijat...

Reply With Quote
Old 04-20-2004, 07:11 AM
Miki03's Avatar
Miki03 Miki03 is offline
Profesor
Forumo-dependent

...Poate ar fi chiar interesant de aflat cam care sunt zonele "bune" si cele "rele" din Chicago...Cei mai vechi de pe aici ar putea impartasi din experienta lor atat noua,noilor veniti, cat si acelora care si-au ales ca tzinta orasul Chicago pentru viitor.

Reply With Quote
Old 04-21-2004, 03:43 AM
Shaguna's Avatar
Shaguna Shaguna is offline
Profesor
Forumo-dependent

Nimic nu e batut in cuie...
Calitatea zonelor de locuit din Chicago se schimba de la an la an. La 7000 N Sheridan Rd, acum 10 ani se vindeau droguri la colt de strada. Acum 5 ani inca mai circulau patrulele politiei pe strada 24 din 24. Incet incet, s-au mutat negrii mai spre nord, trecand de Howard. Aici unde locuiesc eu este o zona frumoasa, sunt si ceva negrii, dar nu prea multi. Daca insa treci la nord de Bryn Marr, incepe ghetto-ul, ca apoi sa revina zona "buna" catre Hollywood.
In ceea ce priveste partea "de sud" din Chicago, aceasta reprezinta mai mult de jumatate din suprafata orasului. Este adevarat, exista unele zone foarte periculoase, si am sa dau un exemplu.
Compania la care am lucrat a cumparat in partea de sud cateva blocuri, pe nimica toata. S-a apucat de remodeling, iar ce se punea ziua in apartamente, noaptea se fura. Au furat chiar si wc-urile si chiuvetele din bai, rupand tevile si inundand totul in jur.
Am fost insa la o nunta intr-o comunitate de greci din sud... si am ramas profund impresionant de ceea ce am vazut acolo.
Deci nu se poate spune ca tot ceea ce este in partea de sud este urat si periculos. Mai exista si zone bune, chiar mai frumoase decat partea de nord, avand in vedere ca sudul este mai aerisit, strazile sunt mai largi si zonele verzi mai numeroase decat in nord.

Probabil ca am sa ma mut si eu de aici, undeva in apropiere de noul loc de munca (Division & Western). Daca aici platesc 700$ pentru un 1 Bedroom relativ mic (cam 550 sqf), am colegi care locuiesc putin mai la vest si pentru 2 Bedrooms dau 750-850$.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shagu_sah/my_photos
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules