![]() |
|
||||
|
||||
![]() http://www.rwsef.com/festivalen/home.html
Suna bine, pana si eu as veni...Trebuie ca va fi ceva foarte pitoresc. Petrecere buna, cui merge! |
|
||||
|
||||
![]() Ok am marcat in agenda noastra, EU si FAMILIA VOM FI LA NY PE 8 MAI la acea sarbatoare romaneasca.
Venim de Vineri seara si stam pina Duminica la amiaza. Vom sta la niste amici pe linga Central Park. Cine se mai incumeta datzi un semn de viatza ca poate ne intilnim pe acolo.
|
|||
|
|||
![]() Poate semnez si eu condica desi trebuie sa vin din NJ - eu stiu cum este la evenimentele astea - se inchide circulatia, se monteaza o gramada de tarabe mai ales cu mancare, de regula mai este si o scena pe care canta vreo necunoscuta in romaneste si cam atat - este ca un fel de balci - dar se aude romaneste vorbindu-se pe strada ceea ce iti da un sentiment de "acasa".
Oricum tinem legatura. |
|
|||
|
|||
![]() vin si eu. sper sa va vad pe cat mai multi de pe forum.
haide sa stabilim o intalnire macar pt un salut. propunere: undeva intre 9 si 11 am (la 11 e deschiderea oficiala), de ex. la intersectia 79 St cu Broadway.
|
|||
|
|||
![]() Venim si noi, sper sa nu fie un balci ( am fost la ziua Italiei si mi s-a parut a fi orice,numai cu specific italian nu). Oricum, vad ca se lauda ca vine Stefan Banica Jr. Tin minte si acum un concert de-a lui de la Costinesti; Iu-hu, de-abia astept!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Quote:
Quote:
Double the fun ! Quote:
Facem un schimb de celulare sau folosim walkie-talkies ?
|
||||
|
||||
![]() Cine vrea sa ne intalnim atunci si vrea sa facem schimb de numere de telefon ii astept pe mesageria privata.
|
||||
|
||||
![]() M-am gindit ca o harta a locatiei festivalului ar prinde bine mai multor participantzi la forum asha ca uite ce am gasit si pus aici.
"Zona Romana" de Simbata 8 Mai se va desfasura pe Brodway (diagonala hartzii) de la Fulton Street (dreapta sus) pina la Battery Park (stinga jos). Un loc de intilnire cred ca ar fi mai greu de stabilit DAR cine are poza pe forum nu va avea probleme cu recunoasterea ca si cei care s-au hotarit sa faca schimb de numere de telefon intre timp. ![]() Sper sa nu uit sa imi iau steagul cu mine ... Sa fitzi iubitzi si sa ne intilnim cit mai multzi ! Linkul catre aceasta harta de pe mappoint este aici.
|
||||
|
||||
![]() cum a fost la festival ? m-am uitat pe Romania international caci au transmis live si se pare ca a fost o reusita, nu ?
|
|
|||
|
|||
![]() Sa va spun cat am fost de aiurita ... Am fost sambata la serviciu si am tras tare ca sa nu ma mai duc si duminica pentru ca eu am fost convinsa ca 8 Mai este duminica ...
![]() Prin urmare, duminica ne-am trezit si m-a pus barbatul sa ma uit la ce ora incepe si atunci am realizat ca fusese cu o zi mai devreme ... Adica am ratat intalnirea din prostie ... ![]() P.S. Acum m-am uitat si pe corespondenta pe care am avut-o cu Alex si in care am scris de zor despre "intalnirea de duminica" ... Alex frate, tu nu ai vazut ca eram decalata cu o zi ??? ![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Radu , Karina si Ovidiu - New York 2005 | kary | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 01-25-2005 08:50 AM |
Boem in America- New York de la Aida la Zelary | Boema | New York | 14 | 12-29-2004 11:51 AM |
Camera in New York ptr 1 luna. | Myra | Mica publicitate - oferte si cereri | 0 | 10-15-2004 05:48 PM |
Bibicu - New York - 2004 | Alex4you | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 11-29-2003 05:53 PM |
Maria si Andrei Codreanu - New York - 2003 | Alex4you | Experiente personale ale loteristilor | 0 | 07-10-2003 05:29 PM |
![]() |