![]() |
|
||||
|
||||
![]() Salutare !
Uite , noua ne-a venit plicul nr. 2 inainte cu ...8 saptamani ,aproximativ,de data interviului . Plicul a facut pe drum 7 zile , pana aici . Si , fiindca am intrebat intr-un e-mail despre soarta cazului nostru , mi-ai si raspuns azi cum ca pe 17 martie au expediat plicul respectiv. In sfarsit , se intampla ceva ! Camelia. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Super! Si pe cand interviul, mai exact?
Si eu le-am scris celor de la KCC, dar pana acum nici un raspuns... nici un plic... Mai asteptam! Bafta! |
|
|||
|
|||
![]() Siiii noiiiii
![]() ![]() --alina +dani = ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Multumim mult de tot ... sa fie bafta pentru toata lumea!!!!
--alina ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Salut , Alina.
Cum se poate sa aveti interviul in 27 mai , la ora 8,00 ? Oare intram deodata ?? Si noi suntem programati tot in 27 mai , la ora 8,00 ... ![]() Oare e o incurcatura , pe undeva ? Sau au mai fost cazuri asemanatoare ??? Oare ce sa fie , oare ??? ![]() Camelia. |
|
|||
|
|||
![]() sunteti programati la aceiasi ora pentru ca veti intra in ambasada la aceiasi ora, iar la ghiseul 5(sau 6) veti fi chemati pe rand incepand cu ora 8 si cateva minute....
Bafta multa Eliza |
|
||||
|
||||
![]() Ehhh, uite ca am primit si noi plicul 2. Interviul pe 25 mai, ora 8.
![]() Bafta! |
|
||||
|
||||
![]() Bafta la toata lumea.
La noi au fost programati la ora 8, cinci familii. Dar nu era nimeni de pe forum in ziua respectiva. Vezi Alina, ca a venit si rindul vostru la interviu si daca totul e OK o sa aveti si : ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Felicitari la toata lumea si multa bafta !!!
Fiti draguti si spuneti ce CN-uri aveti. Multumesc. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
schimbare de domiciliu inainte de al doilea plic | sorin_a68 | Interviul | 0 | 09-19-2006 11:22 PM |
Am Primit 2 Plicuri | dutu | Am cistigat Loteria Vizelor! | 3 | 05-19-2006 01:34 AM |
Cand soseste al doilea plic? | Florintirca | Interviul | 3 | 08-27-2004 10:43 AM |
sunt care nu au primit plicul nr.2 in anii trecuti? | Liviuke | Interviul | 4 | 10-29-2003 04:24 PM |
![]() |