![]() |
|
|||
|
|||
![]() Salutare si bafta la toata lumea!
Am si eu o mica (mare?) nelamurire. Eu mi-am schimbat domiciliul inainte sa primesc primul plic, asa ca primul plic mi-a venit pe adresa care am avut-o inainte (cea a tatalui meu). Cand am trimis fomularele completate am trecut adresa cea noua, fara sa trimit nici-o dovada ca mi-am schimbat adresa (de fapt mi-au oprit vechiul card de identitate la Politie). In formulare era parca ceva cu modificarea adresei (doar la cea postala parca), dar atunci mi s-a parut ca ar trebui sa-i anunt daca va interveni o modificare acolo. Stie cineva daca o sa am probleme din cauza asta si ce ar trebui sa fac? |
|
|||
|
|||
![]() Din cate stiu eu, adresa e doar pentru corespondenta. Si in primele formulare scria ca trebuie sa anunti modificarea de adresa.
Si noi am folosit adresa noua, iar plicul 2 a venit acolo. Nici nu avem mutatiile facute la noul domiciliu.
|
|||
|
|||
![]() Intre timp mi-a sosit si mie plicul 2 (la noua adresa), cam cu 6 saptamani inainte de interviu. Vad ca totul e OK. Totusi mi-am dat seama ca pe permisul de conducere am adresa veche, asa ca o sa-l am cu mine la interviu pentru orice eventualitate.
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
schimbare de domiciliu inainte de al doilea plic | sorin_a68 | Interviul | 0 | 09-19-2006 11:22 PM |
SCHIMBARE MAJORA | Simona Teodorescu | Interviul | 4 | 03-25-2005 02:32 PM |
Schimbare nume | Dany_Oana | Interviul | 7 | 11-16-2004 05:58 PM |
Schimbare de viza din B1/2 in H-1B ? | CataD | Mica publicitate - oferte si cereri | 4 | 11-15-2003 04:22 AM |
![]() |