Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Interviul
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Interviul

sa schimb pasaportul ?

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 03-22-2004, 02:48 AM
IIancu IIancu is offline
Membru
Bobocel

Default sa schimb pasaportul ?

salutare tuturor ! cer si eu citeva lamuriri daca se poate de la voi. pasaportul meu expira in 2006. din cite am citit pe forum e foarte greu sa-ti scoti un nou pasaport dupa ce ai ajuns in state. recunosc pasaportul meu nu expira atat de curind, dar deocamdata sunt in romania si eu as prefera sa-l schimb. intrebarea mea este : pot merge cu pasaportul pe care-l am acum, la interviu iar dupa ce ma vad cu viza luata (sper ,mai vedem) sa ma duc repede la politie sa-l schimb ? viza din cite stiu eu de pe forum ,nu se pune pe pasaport,asa cred ca as putea sa-l schimb pentru a avea cit mai multa valabilitate . voi ce parere aveti ? sa telefonez oare la ambasada ,si sa ma informez mai bine ? astept raspunsuri cit mai multe de la voi. multumesc anticipat ! mult ,mult succes intregii familii "familia loteristilor" ! sa auzim numai de bine, dragi loteristi !
Reply With Quote
Old 03-22-2004, 06:17 AM
Shaguna's Avatar
Shaguna Shaguna is offline
Profesor
Forumo-dependent

Quote:
viza din cite stiu eu de pe forum ,nu se pune pe pasaport,asa cred ca as putea sa-l schimb pentru a avea cit mai multa valabilitate .
Nu se pune viza pe pasaport, dar se trece in formularul vizei seria si numarul pasaportului pentru care a fost eliberata. Daca timpul iti permite, schimba-ti pasaportul inainte de a merge la interviu.

Succes !
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shagu_sah/my_photos
Reply With Quote
Old 03-24-2004, 12:36 AM
Adi Adi is offline
Membru
Bobocel

Varianta cea mai buna si mai simpla ar fi sa incerci cu cineva de la pasapoarte sa-ti schimbi pasaportul inainte de a merge la interviu. Asta daca cunosti pe cineva altfel nu vor vrea sa ti-l schimbe. In cazul ca nu reusesti, mergi cu pasaportul actual, iei viza si pleci in state. Acolo aproape nu vei avea nevoie de el. Pasaportul poti sa-l schimbi cand revii in tara. Bafta la interviu!
Reply With Quote
Old 03-24-2004, 01:42 AM
Gianina's Avatar
Gianina Gianina is offline
Moderator
Team Member

Default asa este

Intr-adevar, daca iti expira pasaportul abia in 2006, nu vor vrea sa ti-l schimbe acum dar, cum in Ro, totul este posibil daca ai cunostinte, o sa il poti schimba. Vei putea face tu mentiunea pe cererea de schimbare a pasaportului ca il schimbi pe motivul ca "e prea plin de vize", asa merge schimbat(caz verificat).
Ai putea sa renunti la schimbarea lui acum si sa il schimbi cu prima ocazie cand vii in Romania dar in cazul asta nu stiu daca vei putea sa faci cerere de aplicare pe pasaport a stampilei de CRDS pentru ca tot aici pe forum am citit ca pentru pasapoartele de tip vechi nu se face acest lucru.
Despre CRDS poti citi la sectiunea de pe forum "Catre America".

Gianina

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules