![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Salutare la toata lumea,
Va scriu de linga Los Angeles, unde ma aflu de 3 saptamani. Calatoria cu avionul a fost super bine, mi-a placut la nebunie sa zbor. Nu mi-a fost frica nici un minut. Am povestit tot timpul cu pasagerii, si cind am vrut sa ma odihnesc un pic, deja au anuntat ca am ajuns la LAX. Acolo a trebuit sa astept pina a trecut toata lumea, apoi au venit si s-au ocupat cu mine. Bine, au fost destul de draguti ca m-au anuntat sa ocup loc, si sa astept ca se vor ocupa cu mine mai incolo. Am zis, bine, dar nu m-am gindit ca va dura 3 ore. In sfirsit, au venit, au luat plicul, am dat un ''finger print", o semnatura, si mi-au pus in pasaport stampila. Totul a durat 5 minute. Incetul cu incetul m-am obisnuit cu viata de aici si imi place foarte mult. Palmierii sunt favoritii mei! Motivul pt. care va scriu e ca au trecut 18 zile, si deja am in mina GC-ul. In mod ciudat, inca nu mi-am primit Social Security nr., dar am fost aztazi pe la ei la birou si m-am interesat. M-au asigurat ca vine in cel mult 2 saptamini. Apoi, ca orice nou venit, incerc sa-mi caut un loc de munca. Se pare ca mi-am gasit ceva. Bine, nu cine stie ce, incep si eu ca baby sitter/nanny, dar sper ca o sa fie bine. Va citesc des, dar nu prea am timp sa va si scriu. Va salut, si bafta in continuare la toata lumea, Izadora |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Green card si ssn | leo | Primii pasi | 55 | 06-25-2010 10:51 PM |
Conditii de sedere in SUA pentru posesori green card | RFlorian | Catre America ! | 24 | 10-09-2007 01:31 AM |
Green card gresit | Catalin | Primii pasi | 11 | 11-23-2004 11:25 PM |
green card pentru copil | Patydor | Ai nostri copii | 3 | 06-26-2004 05:11 AM |