Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Apropo > Matrimoniale si nu numai ...
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Matrimoniale si nu numai ...

Caut femeie ppentru casatorie de convenienta

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 03-18-2004, 04:06 AM
CezarP CezarP is offline
Membru
Bobocel

Default Caut femeie ppentru casatorie de convenienta

Caut o femeie pt. o casatorie de convenienta, ...serioasa! Asigur cel putin aceleasi calitati.

[email protected]
Reply With Quote
Old 03-18-2004, 08:49 AM
Alex4you's Avatar
Alex4you Alex4you is offline
Administrator

Default Price tag

Asta e al treilea mesaj postat de tine la care incerc sa raspund ... pina acum numai informatzii vagi sau intrebari nedefinite.
In plus tzi-ash sugera sa nu itzi postezi pretzul pe care il potzi oferi pentru convenientza - se poate intimpla sa "scapi" si cu mai putzin si e pacat de bani.
Revenind la prima intrebare aia cu viza dupa casatorie cred ca doar daca asteptzi si verifici forumul ai sa dai peste un raspuns concret si la obiect deoarece acest forum este frecventat de loteristi deci situatzia ta e foarte putzin probabil sa apara printre ei.
Succes !
Old 03-19-2004, 10:53 AM
Théo's Avatar
Th�o Théo is offline
Forumar fidel
Loterist informat

Nu vreau sa vexez pe nimeni, dar cei care posteaza astfel de mesaje chiar cred ca o "femeie" care a castigat la loteria vizelor este dispusa sa-si vanda 5-6-7 ani din viata pe 10 mii de dolari...??? Nu stiu cum sa zic, dar eu am o prietena care a castigat anul asta (este deja in state cu viza de lucru) si ca din senin are mult succes la tot felul de barbati romani si sud-americani ! Dar zau asa, ce fel de situatie disperata poate impinge pe cineva sa accepte astfel de deal ???...
Probabil ca de fapt sunt anunturi care sa fie postate la rubrica de glume...)
Old 03-19-2004, 12:27 PM
Alex4you's Avatar
Alex4you Alex4you is offline
Administrator

Default Incercarea moarte n-are

Incearca omul ... asha ca nu il impiedicam.
Desi ar avea mai multe shanse pe alte forumuri specializate.
Eu stiu roman care a facut chestia asta cu o negresa ....balena pe deasupra ... si in final si-a obtzinut actele .... asha ca sa lasam omul sa isi incerce norocul.
Old 11-11-2004, 04:52 PM
MirceaGoia's Avatar
MirceaGoia MirceaGoia is offline
Profesor
Forumo-dependent

Eu stiu o romanca (frumoasa foc!) care a facut treaba asta cu un negru !!
S-a casatorit cu el (negrul era prieten cu prietenul romancei) si acum tot e OK in State (ea cu prietenul ei - au acum si un copil impreuna si totul merge bine, negrul cine stie pe unde pe acolo).

O alta sugestie ptr. Cezar e, daca are prieteni in SUA, sa incerce aia sa-i gaseasca o femeie americana dispusa la asa ceva (ptr. bani, of course)...

Mircea
Reply With Quote
Old 11-12-2004, 02:54 AM
Duduka's Avatar
Duduka Duduka is offline
Profesor
Forumo-dependent

Quote:
Originally Posted by MirceaGoia

O alta sugestie ptr. Cezar e, daca are prieteni in SUA, sa incerce aia sa-i gaseasca o femeie americana dispusa la asa ceva (ptr. bani, of course)...

Mircea
Haaaaahaaa, sa fi tu sanatos de cand cautarea lui CezarP a luat sfarsit. Am vaga impresie ca a facut si o avere considerabila intre timp din vanzarea de Plasma TV-uri si din impresariat artistic...
Mare pacat ca nu se face update la mesajele astea ca poate mai sunt tinere domnite care suspina inca asteptand vreun raspuns ce nu mai vine...
Old 11-12-2004, 10:04 AM
MirceaGoia's Avatar
MirceaGoia MirceaGoia is offline
Profesor
Forumo-dependent

Reply With Quote
Old 12-15-2004, 05:44 PM
Lotus9 Lotus9 is offline
Junior Member
Bobocel

Default Buna

In primul rand cei care dau anunturi de genul asta sunt cei care nu au fost atat de norocosi sa castige si care au rude sau prieteni in State probabil va intrebati de ce nu ii ajuta de acolo chestia cu casatoria este cea mai simpla si mai sigura varianta de a obtine viza sunt foarte multi baieti care dau anunturi eu nu stiu........practic castigatoarele au nu mai de castigat din chestia asta de ce sa scoti bani din buzunarul tau cand poate sa scoata altul si mai beneficiezi si de ajutor in state pt ca este destul de dificil intradevar casatoria trebuie sa dureze cel putin 6 luni dupa venirea in State dar nu trebuie sa locuiasca impreuna nici nu trebuie sa vorbeasca.Este cel mai bun lucru care i-a trecut romanului prin cap in felul acesta se mai ajuta si ramanii intre ei.Imi pare rau daca s-a suparat cineva dar asta este parerea mea
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules