|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
Cartea de munca -tradusa si legalizata?
Poate pare o intrebare prosteasca... Daca ai diploma de licenta, tradusa si legalizata, mai este nevoie la interviu de traducere si legalizare dupa cartile de munca (aplicantul principal si sotia)? Nu de alta, dar in formularele din plicul 2 apre expresia "diploma de bacalaureat si/sau (and/or evidence of work experience with translation" ) IN afara de asta, sunt o groaza de pagini in cartile de munca, aceste traduse si legalizate costa.....
|
|
||||
|
||||
Daca ai absolvit un liceu/o facultate este suficient o traducere legalizata a diplomei de bacalaureat/licenta, sau daca vrei amandoua.
Ei iti cer traducerea legalizata a cartii de munca, in cazul in care nu ai absolvit nici una din cele de mai sus, pentru a demonstra ca ai cel putin doi ani vechime intr-o anumita meserie/specializare. Bafta! |
|
||||
|
||||
Pentru orice exista un inceput
Ar fi prima oara cind pe americani i-ar interesa ceva LEGAL despre istoricul muncii si n-ar fi interesatzi sa o ia peste bot.
Sa vada cum munceste lumea pe la noi ca sa ajunga unde trebuie nu ca aici unde daca esti mai rasarit ajungi manager la seveneleven si dupa aia cica esti Manager. Nu va batetzi capul cu cartea de munca pentru ca ea nu va mai fi decit o amintire comunista in viatza voastra ! Aici nu exista asha ceva !
|
||||
|
||||
Eu am scos Cartea de Munca de la RENEL, faci o cerere si sunt obligati sa-ti elibereze pentru 48 de ore.
Pui in dosar ca nu are greutate mare, nu mai traduci. Blonda pe mine m-a intrebat de unde aveti banii din cont si au am zis, lucrez la RENEL din 98 si pot sa justific provenienta banilor cu Cartea de Munca. Dar cind am luat in mina a spus ca nu este necesar. A fost curioasa numai de diploma de licenta nu si de anexe, anexele sa le traduci totusi, poate o sa ai nevoie in america de ele. In rest cumnata mea care este de 4 ani in america Cartea de munca tine aici in Sfintu la parinti. |
|
|||
|
|||
Acum sunt pe deplin edificat... Merci mult!
Ps. Alex, poti sa-l inchizi.... |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|