Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Informatia zilei > Experiente personale ale loteristilor
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Experiente personale ale loteristilor

Orest & Irina - Philadelphia - 2004

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 03-04-2004, 01:06 AM
Orest Orest is offline
Junior Member
Bobocel

Default Orest & Irina - Philadelphia - 2004

Interviu fara cusur - 2 Martie - Orest & Irina

...sau "flawless", cum ar zice americanii
Acum ca am trecut cu bine de acesta putem spune ca a fost lejer, dar emotii tot am avut.
Ele au inceput de luni, 1 Martie, cand am mers sa ne facem analizele. Trecand peste faptul ca era sa intarziem datorita aglomeratiei incredibile din Bucuresti, am ajuns la fix 09:30 la centrul Unirea, langa Intercontinental. Acolo am fost bine primiti, ne-am asteptat randul si apoi au urmat intrebarile. Deoarece sotiei mele ii lipseau doua vaccinuri(anti-tetanos si anti-rubeolic, parca) a trebuit sa i le faca acolo, si evident au trebuit platite(unul $5 celelalat $15); apropo de asta acum pt analize noua nea-u cerut $55/persoana; se pare ca s-au scumpit. Apoi am mers la radiografii, la 10 min distanta. Doua radiografii = 400.000; ulterior, stand la o cafea am aruncat o privire pe rezultate si stupoare: pe ale mele scria "configuratie normala", iar sotia: "sechele pleurale plaman stang". Am incremenit amandoi. Doua ore am stat ca pe ace. La 16:00 ne spusesera sa revenim cu radiografiile si sa luam rezultatele. De-abia acolo ne-am mai revenit cand tanara d-na doctor ne-a linistit zicandu-ne ca aceste "sechele" nu constituie nimic grav si ca provin de la o raceala netratata cum trebuie, in copilarie.
Cum am terminat cu analizele am mers sa ne facem pozele la renumita dubitza. Totul a mers bine si relativ repede acolo.
A urmat apoi ziua de marti, 2 martie, si inevitabil interviul. Inainte sa intram chiar ii spuneam Inei ca ma simt foarte increzator, si ca nu vad absolut nici un motiv pt care sa ne refuze viza.
Pt cei care nu stiu, voi detalia situatia noastra. Ne-am casatorit ulterior primirii primului plic; actele DS-230 nu le-am mai trimis la KCC(la sugestia ambasadei, dupa cateva convorbiri cu una dintre functionare) ci, in momentul in care am primit cel de-al doilea plic, am trimis la ambasada, prin fax, certificatul de nastere al sotiei, certificatul de casatorie si o scrisoare prin care ii instiintam de modificarea statutului marital. Si nu a fost nici o problema. Au spus doar ca va trebui sa avem la noi cat mai multe dovezi ale relatiei noastre anterioare(am avut o gramada de poze, fiind impreuna de aproape 3 ani).
Inevitabil am nimerit la Gabi S., iar in legatura cu acest subiect, subscriem si noi celor carora li s-a parut ca,(virgula) comportamentul ei nu este exagerat. Ea isi face doar datoria. E drept ca este putin mai rigida dar daca ii furati un zambet... situatia se schimba radical. Noi am reusit
Ziceam mai inainte ca eram "blindati"; nu chiar ca " |addiction| " , dar ne simteam increzatori. Si aveam si de ce: ca si avantaje au fost faptul ca toate actele erau intr-o ordine perfecta (aici se cuvin mii de multumiri forumului si membrilor acestuia), apoi faptul ca eu fusesem inainte in SUA, ca si student intr-o tabara in vara lui '99, cu engleza ne descurcam f bine amandoi, si, nu in ultimul rand, suportul financiar: aveam doua extrase de cont, unul de $5.007 si celalalt de 4.200 Euro. Ne-a intrebat de unde ii avem iar noi am raspuns ca de la parinti. Nu ne-a mai cerut declaratiile acestora desi le aveam pregatite(legalizate). Pe langa asta am mai avut si un AOS(pt acesta ii multumim din suflet d-lui John Carciu, si nu numai...). In legatura cu persoana care ne-a trimis AOS-ul au fost mai multe intrebari, de pe acum clasice le-as numi: de unde il cunoasteti, in ce relatie sunteti cu dansul, cand l-ati vazut ultima oara, cu ce se ocupa, etc. Am raspuns la fiecare cu calm si incredere si a fost bine. Apropo de intrebari, majoritatea au fost legate de relatia noastra: de cand sunteti impreuna, cand v-ati decis sa va casatoriti(R: cand termina si sotia facultatea)... Doamna sau d-soara consul s-a uitat peste albumul de poze ce i l-am inmanat si altceva nu ne-a mai cerut. Mai aveam un folder listat cu mailuri trimise de mine sotiei, cu datele respective(noiembrie 2002) si mai listasem si o lista cu convorbirile telefonice pe prima jumatate a anului 2003. Dar de acestea nu a mai fost nevoie.
Sa nu uit! Initial Gabi S. ne-a intrebat cum de suntem casatoriti si avem fiecare adrese diferite(una de Satu Mare, iar celalata de Baia Mare). I-am raspuns calm ca pe formularele ce le-am trimis(si in general, pe toate formularele oficiale) punem adresa permananenta, nu cea de flotant. Noi fiind studenti(am terminat acum), aveam in BI si adrese de flotant in Cluj. A mormait ceva, putin, dar a fost in regula, intelegand in final situatia.

Eh, cam asta a fost tot. La ora 12 si un pic, desi franti de oboseala, eram fericiti, cu vizele luate. Mentionez ca toti loteristii din acea zi, trei familii cu cate un copil, un tip de 25 de ani singur si noi, toti au luat viza. Cu aceasta ocazie ii felicit inca o data si pe acestia, iar celor care urmeaza le uram BAFTA si sa fie increzatori!
Toti cei care aveti intrebari, nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati la email: [email protected] . Voi incerca sa va raspund cat mai repede!
S-auzim numai de bine!

P.S.: Se pare ca si noi ne vom indrepta inspre Philadelphia, dar mai spre vara... prin iulie probabil.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules