Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Altceva decit Loteria vizelor > Off topic
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Off topic

Pentru timpul liber ... sau putzina arta romaneasca

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 02-25-2004, 05:38 PM
Miki03's Avatar
Miki03 Miki03 is offline
Profesor
Forumo-dependent

Location: The Windy City,ILLINOIS,United States Oooff...AMERICA
Default Pentru timpul liber ... sau putzina arta romaneasca

Pentru toti cei care vor sa ma cunoasca si sub alta "infatisare"...:
http:\\mihaela.biz.ly

\"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.\"(Albert Einstein)
***Foaie verde de dai- n-ai...ia nu da, sa vezi cum ai !***
Reply With Quote
Old 02-25-2004, 08:04 PM
SimplySad SimplySad is offline
Junior Member
Bobocel

Deosebite 'infatzisarile" tale...... toate. Mai ales floarea soarelui. Tu o sa faci bani multi in america
Old 02-25-2004, 08:09 PM
Alex4you's Avatar
Alex4you Alex4you is offline
Administrator

Default Excelenta treaba !

Daca vrei le potzi pune si aici pe forum !
Pot sa fac album separat unde sa le postezi, un semn sa imi dai numai.
Old 02-26-2004, 05:06 PM
Miki03's Avatar
Miki03 Miki03 is offline
Profesor
Forumo-dependent

Bineinteles, Alex ,bineinteles !!!!!!!! ....Spune-mi daca mai ai nevoie de ceva si sar una-doua !!!!!

\"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.\"(Albert Einstein)
Reply With Quote
Old 02-26-2004, 09:51 PM
Théo's Avatar
Th�o Théo is offline
Forumar fidel
Loterist informat

Alex, pentru ca topica se intituleaza "timpul liber" voiai sa faci un album separat doar pentru Mihaela sau si pentru alte "talente" (pictura, desen , machete, sculpturi etc etc ) ??? Vreau sa spun un album "deschis" sau "incuiat" ??... E drept ca pentru a fi sigur de veridicitatea autorului diverselor "opere" nu stiu cum se poate proceda... Mihaela are deja un site, pentru alti "eventuali artisti"... ai vreo idee ???
Old 02-26-2004, 10:09 PM
Alex4you's Avatar
Administrator

Default Arta

Albumul respectiv se refera la arta nu la timpul liber !
Arta include tot ce e frumos si se poate numi arta ...
Timpul liber la mine include calculatoare, linux si pescuit asha ca nu pot pune poze cu pesti linga grafica sau sculpturi.
Momentan propunerea a fost pentru Mihaela si cum intotdeuna am fost deschis la propuneri atunci te astept si pe tine cu o sugestie.
Albumul ala e semi-inchis in sensul in care vreau sa am controlul la ce se posteaza adica daca tot e "arta personala" atunci vreau sa fie numai cu chestii personale nu preluari.
Pina acum o singura chestie am mai vazut despre "arta-timpul liber" pe forum.
Va astept cu propuneri si sugestii pe totzi. Apoi va deschid drumul si spre acel album de arta !
Old 02-27-2004, 05:01 AM
Duduka's Avatar
Duduka Duduka is offline
Profesor
Forumo-dependent

M-am bucurat sa cunosc si o alta Mihaela, nu doar cea preocupata de acte, vanzari, interviu, bagaje si companii de zbor; o Mihaela Iacob ce-si pune talentul, sensibilitatea, rabdarea in varful creionului pentru a trasa linii, ce prind viata pe coli albe de hartie. Felicitari, Mihaela!

Quote:
Originally Posted by SimplySad
Deosebite 'infatzisarile" tale...... toate. Mai ales floarea soarelui. Tu o sa faci bani multi in america
Da, tine de perseverenta si curajul ei sa faca bani in America. Trebuie sa stie sa se orienteze in directia potrivita, la timpul potivit, sa reuseasca sa patrunda in acea clasa a aceste societati care apreciaza frumosul. Caci, fie-mi iertat, America este o tara a kitsch-ului. Lucru pe care-l descoperi doar ajungand aici, foarte greu de banuit din filme sau povestiri. Am fost de-a dreptul frapata descoperind ce gust ieftin au americanii, cum banalul, falsul este pus la loc de cinste, uneori abundand, in spatiul lor ambiental. Insa arta este, adevarat, vanduta la preturi fabuloase. Pacat ca proportia celor care o apreciaza este foarte mica, dupa cum si mai mica este proportia celor care-si permit sa achizitioneze lucrari, obiecte de arta.
Old 02-27-2004, 12:02 PM
Théo's Avatar
Th�o Théo is offline
Forumar fidel
Loterist informat

M-am exprimat gresit Alex... Ma refeream la cei care au un "oarecare talent manual" si din care si-au facut o meserie (plus isi petrec timul liber tot cu pasiunea respectiva)... De aici pana la a deveni artisti mai e cale lunga !!.) Totusi cine va decide care este "nivelul" de care putem publica sau nu albumul pe care l-ai deschis ?? Eu voi pune pentru inceput "ceva in genul asta" in albumul perso...)
Old 02-27-2004, 05:39 PM
Alex4you's Avatar
Administrator

Default Gata

Am retzinut si am actzionat - Hobby !
Acest nou album e pentru toata lumea care creeaza ceva fara sa fi ajuns la nivelul de arta - sper ca l-am definit bine, daca nu atunci revenim asupra definitziei.

Succes tuturor !
Old 02-28-2004, 12:10 PM
Miki03's Avatar
Miki03 Miki03 is offline
Profesor
Forumo-dependent

Multumesc, Duduca, multumesc Alex, si voua celorlalti care ati avut rabdarea sau doar curiozitatea de a arunca un ochi peste incercarile mele intr-ale desenului...Si, inainte de orice, trebuie cred sa-mi multumesc mie insami pentru faptul ca, cel putin din cand in cand, reusesc sa fac si altceva decat sa-mi contorizez banii sau sa tai din calendar zilele ramase pana la "marele pas"...

Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules