Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Apropo > Matrimoniale si nu numai ...
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Matrimoniale si nu numai ...

Caut castigatoare loteria vizelor pentru casatorie

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 02-24-2004, 01:09 PM
DTesliuc DTesliuc is offline
Junior Member
Bobocel

Default Caut castigatoare loteria vizelor pentru casatorie

caut castigatoare loteria vizelor pentru casatorie de convenienta .
nr. tel 0742279552 - George - 21 ani.
Reply With Quote
Old 02-26-2004, 04:07 AM
Duduka's Avatar
Duduka Duduka is offline
Profesor
Forumo-dependent

Default ??????????

Zau daca pricep ceva...esti femeie sau barbat? Ca din mesajele tale anterioare reiese ca ai fi femeie... cu toate astea, cauti castigatoare, te semnezi "George"...
Daca tot va uitati dupa fericire p-aici, concretizata intr-o persoana, in bani sau in ajungerea in America, incercati sa va definiti mai bine, n-o sa va investeasca nimeni cu incredere dupa 2 randuri scrise la acest topic.

*Apropo, Alex, de acest topic...este foarte indraznet pentru mentalitatea romanului. Daca ai putea infiinta cativa subtopici la el, ceva de genul "romani singuri", "as vrea sa cunosc..."(acum chiar nu ma pot gandi la altceva), cred ca participarea ar fi mai mare si lumea ar prinde mai mult curaj.
Reply With Quote
Old 02-26-2004, 06:44 AM
Alex4you's Avatar
Alex4you Alex4you is offline
Administrator

Default Gata

Gata Duduca, am modificat titlul sectziunii ... asha ca incepe tu cu ce crezi.
Old 02-27-2004, 06:33 PM
Boborocea's Avatar
Boborocea Boborocea is offline
Profesor
Forumo-dependent

Apropo de anunturile de casatorie de conevenienta, nevoalate. Dupa cum tot apar emisiuni, povestile astea stravezii ascund deseori cate un parlit de "jurnalist" care spera sa iasa in fata cu o mica povestire...Aviz amatorilor
Old 09-13-2004, 11:42 AM
Virag's Avatar
Virag Virag is offline
Profesor
Forumo-dependent

Location: Satucul meu drag din South Carolina, i.e. city of Clemson
Default Realitatea copiaza imaginatia

Ridetzi voi, radetzi,
insa exact inainte cu o saptamana inainte ca plicul 1 sa fi poposit la noi in cutia postala am aflat ca facusem o gafa de proportii.

Am mers dupa salariile de la jobul meu pana in localitatea unde era centrul de care tinem. Acolo am aflat ca prietena (care lucra acolo) unui amic, care lucra intr-o alta institutie care tinea de acelasi centru, in acelasi oras cu mine, tocmai la inceputul week-end-ului anterior isi luase concediul ala de 5 zile, ca sa se casatoreasca.
Am ajuns in oras si le-am spus colegilor ce si cum, fiind absolut sigur ca e implicat si amicul. Joi la sedinta cu seful (urma ca imediat sa mearga la ei ca sa tina sedinta) i-am zis acestuia cum sta treaba.
Dupa doar cateva zile, la un ONG unde faceam ceva voluntariat am identificat niste colege de facultate ale tipului (s-a vazut ulterior ca si ale tipei). Din vorba-n vorba, le-am zis ca s-a insurat tipul cu prietena lui.

BOMBA

De fapt ei erau despartiti de cateva luni, si ea s-a casatorit la repezeala (probabil, daca o sa citeasca forumul asta am pus-o) cu un bun amic.

Motivul ?
Ii venise plicul 1.

Sa nu ma intrebati ce reactie am avut. Cateva saptamani dupa aceea (doar atunci ne-am intalnit), i-am cerut scuze tipului.

Cum am ajuns in bloc am gasit si eu in posta - ghiciti ce !

Virag.

(Anonymous, graffitti in a subway tunnel)
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules