|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
Tacimuri in bagaje - obiecte contondente ?
Credeti ca s-ar putea lega la vama de faptul ca ducem un set de tacamuri, care implicit au si cutite de masa, in bagajul din cala avionului?
Multumiri anticipate. Bafta maxima tuturor! |
|
||||
|
||||
Nu
Numai sa nu le avetzi asupra voastra la purtator adica in bagajul de mina.
In bagajul de mina nu sint admise obiecte ascutzite incluzind pila de unghii si forfecutza !
|
|||
|
|||
Si bagajele noastre au continut un set de tacimuri, cu tot cu cutite si nu au fost probleme, asa ca alege-ti -va setul cel mai bun de acasa si....la drum (plus alte o mie de bagaje).
|
||||
|
||||
Ce parere aveti in schimb de faptul ca noi, din dorinta fireasca de a lua cat mai multe lucruri cu noi, am impachetat imbracamintea in asa fel incat am transformat-o pur si simplu in "caramizi" invelite in pungi de plastic,foarte compacte si legate cu banda adeziva...???Oare vor da de banuit si ne vor pune sa le desfacem...???? Ar fi un adevarat dezastru,credeti-ma...
|
||||
|
||||
Caramizi si pungi
Singurul lucru care nu au reusit sa il deslusheasca in bagajele noastre a for o punga de 2kg de .... LEGO. Ne-au intrebat numai ce e inauntru si le-am explicat ca sint jucarii de plastic ale copilului, pe atunci de 6 ani.
Si asta la aeroportul din Bucuresti. Atit.
Display Modes | |
|
|