|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
Conturile din banci...cum e mai bine?
Conturile din banci, in cazul in care avem mai multe (dolari,euro,lei) trebuie sa fie pe numele castigatorului sau poate avea si insotitorul acestuia (sotul/sotia) un cont?
Se iau in considerare toate conturile indiferent cine e titularul? Multumesc. |
|
||||
|
||||
titular cont
Raspunsul la intrebarea ta Emy este da, adica conturile pot fi pe numele oricaruia dintre soti, nu conteaza cine este aplicantul principal, doar sa aveti extrase de cont de la toate. Si bineinteles sa fie pe numele celor care emigreaza, adica tu si sotul/sotia, nu pe numele parintilor sau ale altcuiva. Cu siguranta pot sa-ti spun ca asa au avut la interviu, Karina-Maria si sotul si nu au avut probleme.
Gianina
|
|||
|
|||
Va rog frumos si insistent sa-mi raspundeti daca ati cunoscut cazuri in care au trecut de interviu persoane care nu aveau nimic in cont , dar aveau AOS si acte de evaluare pentru un imobil in Bucuresti si unul in provincie, ambele fiind in posesia aplicantului de ani de zile , cumparate cu acte in regula.
Deci bani in cont = zero , iar imobilele pot fi vandute dupa interviu , fiindca nu mai ramane nimani din familie in Romania. Nu putem vinde inainte de interviu , fiindca nu stim daca il trecem cu bine. Astept raspuns de la oricine vede acest mesaj si e binevoitor. Multumiri anticipate. Bafta tuturor. BIBI. |
|
||||
|
||||
Din pacate eu una nu-ti pot da un raspuns concret pentru ca, impreuna cu sotul meu, am fost un cuplu de "hazardatzi" care au preferat sa vanda inainte tot si sa mearga cu banii in cont....DAR: la interviu am fost cumva luati la rost de catre "blonda" care a vrut musai sa stie de unde provin banii si, mai ales, de ce am vandut fara a fi siguri de reusita...Numai ca raspunsul nostru a fost destul de inspirat...dar nu e cazul vostru, asa cum am remarcat....Poate stiu altii ce e de facut...Noroc sa aveti !!!!
|
||||
|
||||
Culmea
Culmea e ca si eu am vindut TOT inainte de interviu, inclusiv firma !
De ce ? Kasha a vrut mushkiu meu de hotarit ce eram !
|
||||
|
||||
o informatie
Quote:
Ce pot eu sa va spun, doar din "auzite", ca in ziua interviului nostru, a avut interviul un tip singur, pe la vreo 30 de ani, care a avut DOAR un AOS. Nici acel AOS nu parea sa-i placa dnei blonde si, din discutiile respectivului cu dna blonda, a reiesit ca respectivul nu avea nici bani in conturi, nici proprietati si totusi a luat interviul desi blonda nici macar nu-i daduse sanse dar tipul vorbea frumos engleza si a negociat cu consulul si a obtinut ceea ce si-a dorit. Aceasta poveste este ce-am auzit eu printre franturi din conversatia tipului cu dna blonda si mai apoi cu consulul, noi stand pe scaune in vecinatatea ghiseului. E posibil si sa ma insel insa. Din pacate insa, nu l-am recunoscut pe respectivul printre cei care scriu pe acest forum ca sa va spuna si el exact cum a fost. Oricum, in lumea asta totul e posibil asa ca de ce n-ar fi posibil si pentru voi? Deci multa bafta. Gianina
|
||||
|
||||
mica sugestie
de ce nu sunati direct la consulat sa intrebati despre lucrul asta ?! sau despre orice altceva ?
pentru loteristi, consulatul are program cu publicul si un telefon special unde puteti cere informatii calificate despre orice subiect privitor la pregatirea dosarului si sustinerea interviului - parca dupa ora 13, in fiecare zi lucratoare a saptamanii. numerele de telefon la gasiti in plicurile primite de la KCC, si mi se pare foarte probabil ca veti vorbi chiar cu 'blonda' sau cu alt ofiter consular la fel de valabil ! nu va sfiiti sa intrebati absolut orice va e neclar, nu va jenati sa re-reveniti cu telefoanele , atat timp cat persista nelamuririle. parerea mea ma gandesc ca ati putea sa le cereti sa va verifice actele privind 'suportul financiar' si sa va programati o intrevedere cu 'blonda' la consulat, chiar inaintea datei interviului. si asta se poate afla tot telefonand. nu vad nici un motiv sa nu va accepte dosarul 'financiar' , daca aveti dovezile clare, perfect legale si corect scrise , corect legalizate la notar, privitoare la proprietatile voastre. dar e doar opinia mea. vreti insa o parere calificata? sunati la consulat si intrebati i ! succese
|
|||
|
|||
Inteleg din discutiile voastre ca nu prea sunt sanse daca nu ai AOS sau cont in banca, adica doar evaluarea apartamentului nu pare suficienta.Stiti pe cineva care sa fi obtinut viza neavand ca dovezi ale suportului financiar decat evaluarea de care vorbeam? Noi suntem in aceasta situatie, nu avem nici AOS nici cont in banca, decat un apartament in valoare aproximativa de 20 000 USD si un pamant de vreo 1500 USD.Ce ne sfatuiti?
|
|
|||
|
|||
Cand am avut interviul, mai era o pereche de tineri cu o fetita, tot loteristi, care nu aveau nici un ban in cont si chiar la casa au avut o problema, ca desi era pe numele lor, parintii lui (sau ai ei-nu mai conteaza) aveau domiciliul permanent la acea adresa. In final au luat interviul, aveau doar AOS..... Din pacate nu auzisera de forum si nici adresa lor nu o am, pentru info suplimentare. Poate aveau bani dar nu au vrut sa ne spuna, din tz motive.... Deci, CRED ca se poate.....
|
|
|||
|
|||
Eu o sa sun la ambasada chiar astazi si am sa intreb cate ceva legat de suportul financiar.
Pentru cei interesati, la loteria vizelor, intervalul orar in care se poate suna este intre 13.30 si 16. |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|