Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Informatia zilei > Experiente personale ale loteristilor
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Experiente personale ale loteristilor

Ovidiu,Adriana & Raluca - New York - 2004

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 01-29-2004, 09:05 PM
Alex4you's Avatar
Alex4you Alex4you is offline
Administrator

Default Ovidiu,Adriana & Raluca - New York - 2004

As vrea in primul rand sa-i linistesc pe cei ce vor avea asa zisul interviu.
Fratzilor,pregatitziva bine dosarul cu actele cerute si nu vetzi avea nici o problema.Noi am luat vizele fara sa ne intrebe nici macar de semnatura,de provenienta banilor si nici prea multe intrebari despre sponsor nu am avut!!!!!

Cel mai greu a fost asteptarea de 3 ore de cand am intrat in ambasada si pana cand am iesit cu plicurile sigilate!!!!!!!
Sa povestesc cu deamanuntul tot drumul,nu vreau sa plictisesc.de aceea voi posta cateva sfaturi celor viitori posesori de viza
-interviul propiu zis nu este decat o verificare de acte si o intalnire fata in fata cu consolul,la noi a fost o doamna consul care in fata celor prezentate nu stia ce sa ne intrebe chiar am zambit de cea ce a intrebat si nu pe mine aplicantul principal ci pe fiica mea!intreband in engleza ce varsta are,de parca nu avea datele ei deja!!!!! si daca este fericita ca va emigra!!!!...mai nou consulul stie romaneste destul de bine deci nu va chinuitzi sa stalcitzi engleza ca nu da bine!
-toata cheia succesului la interviu cred ca este prezentarea suportului financiar.Aici voi spune ca pentru noi cele trei persoane am prezentat un act de propietate cu evaluarea respectiva de 10.000 $,o adeverintza de la CEC cu 150 miliaone lei,o adeverinta BCR 4000$ si un AOS de 155 mii$.
Nu va ambalatzi sa prezentati nu stiu ce averi ca atunci vetzi fi luat la puricat,calculati pentru cate persoane sunteti intre 5-6 mii $ de persoana care sunt arhisuficienti.Este bine sa avetzi si un AOS.
-asteptarea va spun ca mi s-a parut greoaie, mai ales atunci cand toata lumea sta pe acele scaune, cumintzi ,de parca il asteapta pe Mos Craciun.
si aveam impresia ca suntem privitzi si examinatzi cu acele camere video amplasate prin colturile incaperii,sfatul meu este sa zambitzi tot timpul dar sa fie un zambet natural nu unul tamp
odata cu noi au mai fost programatzi cu loteria cred ca 7-8 catigatori nu am reusit sa aflu prea multe dar va spun ca am vazut doua perechi de pensionari castigatori la loterie care au primit viza la urma,doi tineri care au cam fost plimbatzi au plecat dinainte cu pasapoarte in mana fara viza nu stiu daca au fost reprogramatzi sau ce li s-a intamplat fiind destul de departe de ghiseu la unul am prins o frantura de discutie ceva legat de o traducere lipsa la documente altul saracul se balbaia intr-o engleza amestecata cu limba"gimnastica"!
-in final va sfatui sa fitzi calmi,zambitori,increzatori si documentele cerute sa nu aiva cusur si atunci nimeni nu poate sa va puna bete in roate,de fapt nu au interes nici ei pentru asa ceva.
Fizti bucurosi ca suntetzi dintre cei ALESI si nu datzi cu piciorul sansei pentru nu stiu ce hartie care nu ai facut-o cum trebuie.
Sa auzim numai de bine,
Ovidiu

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules