|
|||
|
|||
caut sponsor
Daca exista cineva care poate sa fie "sponsorul" meu sau daca stiti pe cineva disponibil va rog sa ma anuntati.
Nu am castigat la loteria vizelor, dar am inteles ca daca ai un sponsor poti sa vii cu viza de turist si apoi gasesti de lucru sau te inscrii la o universitate si poti sa ramai acolo. Dar fara un sponsor imi este foarte greu. |
|
|||
|
|||
Dupa cum probabil ai citit pe forum, verbul a sponsoriza in America are cat de cat acelasi inteles ca in Romania...Un sponsor se obliga in momentul in care te sustine. Si daca tu intri ca turist si nu pleci cand trebuie sau faci cine-stie-ce pe acolo, sponsorul este in calitatea parintelui caruia odrasla i-a facut o boacana... Cred ca cel mai simplu este sa aplici pentru o bursa si atunci (daca sunt indeplinite <putine> conditii, totul este OK...Sau daca gasesti pe cineva care este dispus sa te sponsorizeze....iar OK!
|
|
|||
|
|||
Nu am de gand sa fac boacane si nici sa raman dupa perioada cand trebuie sa plec, stiu ca sponsorul intra la belele. Ideea era sa gasesc o modalitate de a ramane dupa perioada in care trebuia sa plec ca turist, adica sa mi se prelungeasca sederea. Ori ca ma inscriu la o facultate si ei imi acorda sau nu bursa ori prin alte metode (legale). Ideea era sa gasesc un loc unde sa stau cu cineva din motive financiare si am avantaj daca gasesc un sponsor.
|
|
||||
|
||||
La 20 de ani nu ai sanse sa primesti viza turistica. Incearca pentru o viza tip Campamerica sau CC USA ... daca se mai desfasoara programele respective.
Bafta !
|
|||
|
|||
Repet...problema cu viza o rezolv eu aici...pe mine ma intereseaza ce fac mai departe...pentru ca daca nu iau viza cel care ar trebui sa ma astepte in USA nu pierde absolut nimic...adica rolul lui incepe cand eu aterizez in USA.
|
|
||||
|
||||
No comments
|
||||
|
||||
No comments.....
|
|
||||
|
||||
Mephisto ca si Santiago din Alchimistul ,disperat ii cere vinzatorului de portelanuri : Da-ti-mi va rog o cirpa sa sterg toate paharele de praf, iar dvs. in schimb imi dati o farfurie de mincare . Si a iesit in final din incurcatura in care singur se aventurase ?
Da , dar asta e in carti ! Mephisto, ca unui fratior iti spun ,da-i inainte cu restul anilor pe care ii mai ai de facut la facultate , si altfel iti va fi traiectoria . Tu nu ai avut norocul lui Corneliu 19 sa cistigi si sa si pleci in Sua la virsta asta ,probabil si pt. ca nu ai aplicat la acest program! Deci de aici inainte , citeste zdravan pe acest forum si nu numai , documenteaza-te , aplica la DV ,intre timp capeti si ceva studii ,te maturizezi , poate capeti si AOs ,si daca e sa ajungi acolo ,vei ajunge. Altfel cred ca de dorit asa.... , isi doresc si celelalte 22 milioane sau cate mai suntem nu ? Parerea mea. |
|
|||
|
|||
TRY....
...and try!
Stiu un banc cu Itzic...nu stiu sa-l spun prea bine..dar ideea este ca: Itzic se ducea zilnic la fantana dorintelor si se ruga la Dumnezeu sa ii dea si lui noroc...si a durat asa o perioada buna de timp ... La un moment dat Dumnezeu se supara si isi face simtita prezenta. Ii spune lui Itzic: -Joaca si tu la Loterie...altfel cum vrei sa te ajut sa ai noroc?! Nu spun ca e cazul tau ...Mephisto...dar multi dintre noi suntem asa...visam dar nu incercam. Daca incercam cand aveam 20 si de ani....dar asa a fost sa fie! Noi am depus pentru prima oara actele pt loterie si am avut noroc(sunt cazuri...concrete..care incearca de multi ani si mai incearca) dar fiecare cu norocul lor. Ideea este ca merita sa incerci. AI APLICAT LA LOTERIE?!
|
|||
|
|||
Sorry...
...pt greselile gramaticale!!!!
Graba strica treaba!
Display Modes | |
|
|