Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Informatia zilei > Experiente personale ale loteristilor
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Experiente personale ale loteristilor

Andrei Darlosan - Detroit - 2004

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 01-18-2004, 04:17 PM
Alex4you's Avatar
Alex4you Alex4you is offline
Administrator

Default Andrei Darlosan - Detroit - 2004

Am avut interviul pe 15 ian.
Am plecat la Bucuresti pe 11, caci pe 13 mi-am ales ziua in care sa ne facem analizele medicale (am ales 13 caci e o zi f norocoasa pt mine si sotia mea--ne-am casatorit in 13 iulie 2003). Prietenii la care am stat erau cam superstitiosi privind marti 13, dar totul a fost floare la ureche.

Am mers la Centrul Medical Unirea la recomandarea Gianinei si doctorita a fost foarte amabila si frumoasa. Cred ca intr-un fel ar trebui sa-mi para rau ca nu ne-a luat decat sange si ne-a trimis la raze. Nici o masuratoare, cantarire, dezbracare, tensiune sau vaccin, nimic (desi ii spusesem ca nu am avut niciodata varicela).

Fericiti ca am scapat asa usor si totul era ok mi-am antrenat engleza la Karaoke in Regie mai spre seara.

In 15 am ajuns la ambasada la 8 fara 5 si am intrat direct ,iar spre surprinderea noastra era full inauntru.Am gasit scaunele ideale chiar langa ghiseul 6 asa ca am putut auzi toate interviurile din acea zi.( mai putin al lui Pitic Bogdan caci era concomitent cu al nostru la consula).
La predarea actelor am fost la tipa roscata-super draguta si tanara- dar m-am morcovit putin cand mi-a cerut alt act oficial in afara pasaportului (gen card sau permis auto) in care sa poata sa-mi vada semnatura. I-am dat permisul dar semnatura era cu un marker gros si f mica de abia se distingea. Cu toate acestea nu m-a pus sa reproduc semnatura pe alta foaie si mmi-a spus ca nu contesta ca nu as fi semnat eu, dar asa ca sa vada si consula...
OK mi-am zis, ce putea fi rau. A, in timp ce eu eram dupa permis a intrebat-o pe sotie cand ne-am casatorit si i-a spus ca dupa ce am castigat eu la loterie. A zis ok si i-am dat albumul cu fotografii pe care i l-am aratat noi caci ea nu mi-a cerut dovezi ale relatiei anterioare.

o, inca ceva -sa nu uitati sa va taiati exact pozele ca eu era sa uit daca nu imi spunea Gianina cu o zi inainte.Thanks you, Gianina!

si tot legat de poze, noi ni le-am facut in iulie ca asa am crezut noi atunci ca trebuie si desi erau de 7 luni aproape nu a comentat nimeni nimic. pt orice eventualitate ne-am facut si la vanul din fata ambasadei, dar erau frontale si nu cum se cerea in formulare, semifrontal si doar cu ureche dreapta vizibila. e, mai au si ei lacune...

Ca suport financiar am avut un extras de cont de 10500 $ si un AOS de 60 000$. In plus mi-a vazut in pasaport si J1 cu care am stat 4 luni in SUA anul trecut. Desi nu mi-a cerut eu i-am spus ca am si AOS si atunci mi l-a luat.

si iata-ne dupa doar 20 min de asteptat in fata unei consule blonde frumoase. Dupa respectivul I DO, consula m-a intrebat unde mergem.I-am raspuns ca la sponsorul nostru la Detroit pt inceput si daca nu ne acomodam acolo mergem la Chicago unde am fost eu anul trecut. Atunci s-a uitat la mine si m-a intrebat "Chiar ai fost in SUA?" -asta asa de control ca doar pasaportul meu era in fata ei si peste tot am scris ca am mai fost in State. Eu am inceput sa-i spun atunci ca am fost si in Montana, intr-o statiune montana iar ea s-a aratat f interesata, iar eu am intrebat-o daca a fost pe-acolo, si raspunzandu-mi negativ, am sfatuit-o cu caldura sa mearga ca merita din plin.Atunci ea mi-a spus ca e din California, iar eu ,imbracat la costum si cu o dezinvoltura debordanta ( fara falsa modestie, asa am simtit atunci) i-am spus ca arata ca o femeie californianca.( stiut fiind faptul ca, californiencele sunt femei f frumoase). A ras si mi-a multumit frumos dupa care mi-a laudat engleza si ne-a intrebat ce facultate am terminat. I-am spus ca Geografie-Engleza( am fost colegi), iar ea ne-a poftit in sala sa asteptam vizele.
Pe poze s-a uitat inainte de interviu si nu a facut nici o referire la ele ci doar ne-a mai intrebat cand ne-am casatorit, spunandu-i sotiei ca acum poate avea copii cu mine ca e pe numele meu si a ramas uimita de frumusetea ochilor ei albastri si de zambetul ei cald.

Asta a fost tot interviul nostru.Exact asa s-a desfasurat- nici o intrebare capcana, nimic.

Tin sa multumesc din suflet Gianinei-Daniela si lui Carmen pt toate informatiile care mi le-au dat si sa le urez bafta maxima dincolo. De asemenea ii multumesc lui Alex fara de care accesul la atatea informatii mi-ar fi fost ingradit, precum si tuturor celor care navigheaza pe acest forum... Mama, zici ca a fost discurs de Oscaruri, dar spre deosebire de unii dintre actori, eu chiar simt ce zic.

Sfatul meu este sa aveti incredere in voi, ca interesul lor nu e sa va respinga.Pregatiti-va bine actele si veti vedea ca va fi la propriu o predare de acte si nu un interviu propriu-zis. Poate ca sunt subiectiv, avand in vedere lejeritatea interviului meu, poate am avut noroc ca a fost consula si roscata, poate ca a contat f mult ca am fost in State si stiu limba, dar principal este sa nu va fie frica si sa raspundeti cat mai repede si mai zambaret posibil.

In plus spuneti adevarul si daca in mod normal nu ar fi tocmai indicat-eg tipa blonda de care amintea si Pitic Bogdan i-a spus functionarei ca ea s-a lasat de servici in decembrie ca lucra fara carte de munca, ca daca tot a castigat loteria nu avea rost sa mai stea lucrand ca economista si fiind platita f slab, ca doar stie si ea ca in Braila daca nu ai pile si relatii nu te poti angaja ca lumea.I-a mai spus ca numai ea poate pleca in state din familia ei si a luat viza. Spuneti deci ce va vine pe suflet in limita bunului simt si totul va fi OK. Si una haioasa tot cu blonda- dupa ce a terminat de rostit juramantul, consula a asteptat un raspuns, dar pauza, blonda tacea astfel incat a rugat-o sa spuna da.Dezorientata tipa blonda i-a spus consulei ca ea vroia sa repete juramantul dar nu l-a retinut si era pe punctul de a o ruga pe consula sa-l i-l mai zica o data, la care aceasta din urma i-a spus: "NO, NO, No, I only say it once"

Noi vom pleca cam intr-o luna spre Detroit, caci actele acolo ne vin ,la sponsor .

Din pacate O familie cu un copil a fost respinsa pe motiv de semnatura, si nu reprogramata. Stiu asta pentru ca am auzit tot interviul.

Bafta tuturor care urmeaza la interviu.Si invatati cat de cat engleza ca altfel se uita la voi si altfel va simtiti si voi insiva in fata lor, ca sa nu mai vorbim de cat de folositoare va va fi dincolo.

Sa auzim numai de bine si aveti grija de voi, oriunde veti merge.

Keep the Faith!

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules