![]() |
|
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Alex.. este cumva posibil sa modifici albumul foto, asa incat sa vada fiecare daca au mai fost postate poze pe care nu le-a vazut ?
Stiu ca merge cu mesajele, si e fain asa. Dar la poze nu imi pot da seama cine a mai postat poze noi in ultimul timp (este vorba despre albumul personal al fiecarui utilizator). Mersi !
|
||||
|
||||
![]() Sori mi frend !
Forumul si cele aferente respectiv albumul si celelalte ajustari fatza de standard le iau si eu ca atare (asha's posmagii mei, gata muietzi ![]() Deci asha e add-on-ul cu albumul si nu am ce sa ii fac ca sa se vada ultimul curajos la postat poze ... Sori mi frenzi aghen !
|
||||
|
||||
![]() N-am mai fost de ceva vreme in albumul forumului si am ramas tare placut surprinsa sa vad atatea fet(z)e noi.
Bravo celor care au curajul sa se arate lumii! De astazi va cunosc mai bine pe unii! ![]() ![]() Cum am trecut, fara sa ne cunoastem, pe langa Livia, si ea pe langa mine la un inventar intr-un magazin de langa Phila pe vremea cand lucram la RGIS(amandoua). Poate chiar ar fi bine de facut un semnal luminos sau o sonerie care sa anunte cand apar poze noi. ![]() Mie mi s-a intamplat sa vorbesc cu oameni vechi de pe forum care nici nu stiau ca exista album. ![]()
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
patru poze nu doua | Alinu | Interviul | 5 | 08-29-2004 05:41 PM |
![]() |