![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Prieteni,
Am plecat doua saptamini in Ro cu fetita mea si la aeroport ne-au controlat pina si in pantofi. Am tot dat pasaportul si mi l-au tot dat inapoi si fiind stresata din cauza calatoriei singura cu copilul nu am verificat daca am vreo stampila de iesire din SUA. Stiam ca in Otopeni se trece obligatoriu pe la pasapoarte si nici nu mi-am pus problema ca in SUA le-as putea ocoli. Va intreb si mai ales pe cei care au plecat de la Chicago O'Hare cum ati facut, pe drumul dintre check-in si intrarea pe la security ati oprit si pe la vreun ghiseu de pasapoarte? Ma tem sa nu am probleme la intoarcere. |
|
|
||||
|
||||
|
Bine ai revenit,Mihaella si sa te bucuri de sederea in tara!
Nu stiu cum stau lucrurile in Chicago,eu m-am uitat chiar acum in pasaportul meu si al fetei mele,nu apar nici un fel de stampile la iesirea din State(din NY,ce-i drept),in schimb la romani apar si stampile de intrare,si de iesire.La americani,doar de intrare.Eu zic sa nu-ti faci probleme.Saluta Romania si din partea mea! |
|
|
||||
|
||||
|
Nu se pun stampile la iesirea din USA. Ti se scaneaza in schimb green cardul cand faci check-in si asa te au in evidenta cand ai plecat. Stampile ti se pun la intrarea/iesirea in/din Romania si la reintrarea in US.
Drum bun !
|
||||
|
||||
|
salut,
eu iti recomand sa te bucuri de vizita in Romania la maxim !!! si sa nu-ti mai faci griji de vamesii nostri romani si invidiosi. Astia sunt ROMANII nostri cei de toate zilele... au o placere deosebita sa-si exercite autoritatea... Acei vamesi nu merita nici o atentie din partea noastra... s-au invatzat ca daca faci putina galagie ... sperie lumea ... si le iese si lor "prajitura". Din pacate ei sunt daor si nu o putem ocoli. ![]()
|
|||
|
|||
|
Multumesc tuturor, abia acum am mai reusit sa ajung la internet. Va doresc un an nou bun si fericit, Mihaella
|
|
|
|||
|
|||
|
Bine ati revenit ACASA ... Sarbatori fericite si o sedere cat mai placuta in Ro. .. sa va incarcati la maxim bateriile
|
|||
|
|||
|
N-au fost nici un fel de probleme. M-au intrebat numai cit am stat in Romania si cind am parasit SUA si atita tot.
Mihaella |
|
|
|||
|
|||
|
tu ai green card,ma refer daca ai cardul propriu zis, nu doar stampilainpasap
|
|
|
|||