Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Interviul
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Interviul

Club 30000-50000 (DV 2004)

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 12-15-2003, 02:22 AM
Duduka's Avatar
Duduka Duduka is offline
Profesor
Forumo-dependent

Default Club 30000-50000 (DV 2004)

Dragilor,cu acordul lui Alex si cu aprobarea voastra tacita,initiem aceste cluburi,ca sa ne cunoastem mai bine.Nu pregetati sa va inscrieti intr-unul,in functie de case-numberul fiecaruia,si sa povestiti despre voi.
Reply With Quote
Old 12-15-2003, 08:27 PM
Moose Moose is offline
Junior Member
Bobocel

SUntem din Oradea, Dan si Maria, si cei 2 copii ai nostri, Anastasia si Luca, si cel ce va veni in Ianuarie. Sotia mea a castigat si are case no 32329. Indraznim sa mai speram ca vom fi chemati la interviu cu sanse de a avea viza. Stau destul de mult pe net, lucrez acasa, si asa ca zilnic intru si pe forum. Adevarul e ca si caut informatii care sa-mi dea sperante. Cel putin pana cand voi afla adevarul situatiei. Ne-ar place sa plecam. In LA ne asteapta sora sotiei mele, cea care a crescut-o de fapt. Ei ne vor ajuta cu toate, insa daca ajungem acolo. Aici situatia nu e prea roza. Am putea trece apartamentul mamei mele pe numele meu, dar mama mea locuieste acolo. Mai avem vreo 2000 usd in banca, vreo 2500 in computere, si lucrurile casnice care nu se ridica la mai mult de 1000. Si totusi indraznim sa mai speram.

Multumim pentru site. Inainte de a-l gasi m-am cam stresat cu sansele de plecare. Acum macar stim ca nu suntem singuri in situatia asta.
Old 12-15-2003, 09:42 PM
Duduka's Avatar
Duduka Duduka is offline
Profesor
Forumo-dependent

Buna Dan,
Situatia nu este atat de sumbra pe cat o vezi tu.Cu cat aveti interviul mai tarziu,cu atat va puteti pregati mai bine pentru el si apoi pentru plecarea in State.
Pe vremuri,acum vreo 5 ani adica,mama mea mi-a facut o donatie a apartamentului ei.Nu mai tin minte cum a fost procedura,cert e ca si acum apartamentul acela este pe numele meu si la interviu nu m-a intrebat nimeni unde sta mama,cedandu-mi mie apartamentul.Dar asta a fost cu mult timp in urma,au devenit si ei mai exigenti,in mod sigur iti va raspunde cineva care a trecut mai recent printr-o astfel de experienta.Cred ca si rudele voastre din State va pot ajuta,cu un AOS si bani,pana la urma.Aveti destule atuu-uri ca sa treceti cu bine un interviu.
Reply With Quote
Old 12-16-2003, 01:24 AM
Moose Moose is offline
Junior Member
Bobocel

Multumesc pentru raspuns. Cand am primit primul plic nu prea stiam ce sa facem. Plicul a ajuns deteriorat, asa ca am cerut dupa cateva zile alte formulare prin email. Dar cum nu ne raspundeau ai incercat sa le completez asa cum erau. DS 122 pentru sotia mea era rupt intr-un colt si lipsea o bucata. Eram oricum foarte emotionati de toata povestea, asa ca am completat cu Rollerpoint cu scris de mana. Peste 5 minute m-am trezit ca trebuia completat cu majuscule. Am crezut ca lesin cand mi-am dat seama de gresala. Asa ca am cautat formularele pe net, dar DS 122 nu era ca cel primit, avea mici diferente de aspect. In plus aveau imprimate in diagonala 2004. M-am pus si le-am reconstruit in Corel si Acrobat, le-am completat si le-am trimis cu UPS. Am urmarit pachet online si stiu ca a ajuns. Un pachet cu termen de 2 zile s-a trimis din vama romana doar dupa 3 zile. Ce chestie. Apoi iar m-am stresat daca am facut bine ca am trimis formele prelucrate de mine. Mai ales cand in octombrie a venit inca un plic cu primele formulare. Si noi care credeam ca va fi programarea. Nu dupa milta vreme intalnim niste cunoscuti din Oradea care deja primisera programarea la interviu. Atunci am luat hotararea sa sunam la KCC. Mi-a raspuns o doamna cam tehnic, strict la subiect. Mi-a zis ca datele au fost procesate si sa asteptam programarea. Mi-a mai zis sa ignor formele trimise din nou. Cateodata raspund cu intarziere mare. Nemaiavand ce face, m-am decis sa fac calcule, sa vad cum stau lucrurile. Asa mi-am dat seama ca avem nr de ordine 32xxx dintre europeni si nu dintre toti. Mi-a cazut fata. Am hotarat sa nu mai fac nimic in legatura cu asta. Am renuntat la visuri. Dar si asta trece. Cu cateva zile in urma am hotarat sa mai caut pe net un forum de discutii pe tema asta si am dat de adresa voastra. Si mi-a prins foarte bine. Acum sunt in situatia de a lua hotarari destul de grele. Daca investesc efort in directia vizei voi neglija planurile care le aveam inainte de a afla de castig. Voiam sa ma specializez in IT, sa-mi gasesc un contract de munca in afara tarii, dar nu as fi mers fara familie. Am hotarat ca orice va fi vom merge impreuna sau deloc. Cred ca va fi destul de greu daca nu vom merge in USA. Nu stiu cum se va sfarsi povestea, dar pe undeva tot mai sper sa mergem. Am primit vestea ca un dar de la Dumnezeu. Cand am descoperit ca avem un numar de ordine asa de mare, m-am simtit tradat. Acum mi-a mai revenit increderea si cred ca va fi cel mai bine posibil.
Corespondam cu cineva din state pe tema aparatelor foto digitale - de 1 luna tot astept dupa un Nikon 5700 din state - si i-am spus ca poate vin in America si m-a sfatuit sa vizitez cat mai multe locuri posibil. Sunt poate ultimele amintiri despre Romania pe care le voi avea pentru multa vreme.
Cred ca acum ma simt mai bine sa scriu despre lucrurile astea. E greu sa te gandesti cum va fi. I-mi construiesc multe scenarii despre cum ar putea iesi. Si cele mai multe sunt pesimiste. Poate motivul e teama de necunoscut
Old 12-16-2003, 01:46 AM
Duduka's Avatar
Duduka Duduka is offline
Profesor
Forumo-dependent

Tonul tau este foarte trist in continuare si nu stiu daca acum,la nici macar jumatetea acestui an fiscal american,trebuie sa cazi in aceasta stare depresiva.Ce sa mai spuna atunci cei cu numere de peste 40.000?Stii ca anul trecut s-a mers pana la 39100 pentru Europa?
Sper ca acest forum sa te ajute,este un loc minunat,un soi de familie,cum mai multi am numit-o in care vei gasi lucruri la care sa zambesti,pe care sa le inveti,care sa-ti fie de folos,care sa-ti tina visul treaz.Numai bine!
Reply With Quote
Old 12-16-2003, 05:53 PM
Chitescu Bogdan Chitescu Bogdan is offline
Membru
Invatzacel

Buna Duduca salutare prieteni,

Acest club cred ca trebuia sa se numeasca ,CLUBUL CELOR MAI MORCOVTI .
Suntem Ana si Bogdan locuim in Bucuresti si avem CN 308xx.
In ultima vreme ne-am cam impacat cu gandul ca este posibil sa nu se mai ajunga cu interviurile la noi de aceea o sa aplicam la DV 2005.
Ne aflam intr-o perioada in care trebuie sa luam niste decizii importante legate de viitorul nostru si icertitudinea chemarii la interviu ne ingreuneaza situatia si mai tare.
Sper ca pana la urma sa iasa totul bine idiferent daca vom pleca in state sau nu.
Cred si daca nu vom fi chemati la interviu vom ramane cu ceva in afara de experinta si anume cu un nivel mai bun de cunostere al limbii engleze.
Scuze pentru tonul pesimist dar asta este starea mea de spirit acum

Bafta tuturor
Reply With Quote
Old 12-17-2003, 10:04 PM
Nefertiti Nefertiti is offline
Junior Member
Bobocel

Default optimistii

Salutare celor din clubul morcovitilor.
Fratilor ma inbolnaviti cu atita pesimism.Ce Dumnezeu,capul sus pieptul inainte.Mai avem o virgula si plecam...sigur Eu sint Cristina din Bucuresti,am un sot si un copil si ne dorim foarte mult sa plecam si vom pleca.Daca vrei poti si cu adidasii storsi.SI UNDE MAI PUI CA AVEM UN NUMAR NOROCOS 302XX
LA MULTI ANI SI MULTA BAFTA
Reply With Quote
Old 12-19-2003, 02:58 AM
Moose Moose is offline
Junior Member
Bobocel

He he. Pare interesant sa mai speri cand ai sanse mici de reusita. Oricum, suntem deja cativa morcoviti. Cel putin forumul asta ne mai scapa de stres. As fi curios si de scriitura unuia care are numar de ordine mai mic. Poate ca nici nu au curajul sa intre pe forumul morcovitilor. Luna iulie va fi interesanta pentru noi. Pentru mine stiu ca va fi. Copiii mei sunt nascuti in aceeasi zi in iunie fara a fi gemeni - 3 ani diferenta.
Old 12-19-2003, 08:35 AM
Miki03's Avatar
Miki03 Miki03 is offline
Profesor
Forumo-dependent

Location: The Windy City,ILLINOIS,United States Oooff...AMERICA

"Morcovitilor", va inteleg perfect starea de spirit pentru ca eu m-am dat de ceasul mortii pana acum trei zile cu nr. de ordine 9*** ...si nimic nu reusea sa-mi tina moralul ridicat...Totusi: aveti incredere in voi, in primul rand...aveti incredere in sansa voastra si, mai ales, aveti incredere in acest forum....-suntem prieteni si stim foarte bine de ce....
Sa aveti sarbatori frumoase si linistite !

\"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.\"(Albert Einstein)
***Foaie verde de dai- n-ai...ia nu da, sa vezi cum ai !***
Reply With Quote
Old 12-21-2003, 11:20 AM
Cami's Avatar
Cami Cami is offline
Membru
Invatzacel

Default Pt Moose pesimistul din club

,,Omule, nebunule,tu faci minuni fara sa stii, si nu cunosti aproape deloc PUTEREA FOMIDABILA a mintii tale.Sa stii ca tot ce inchipuiesti -este realizabil si se face DIRECT PROPORTIONAL cu increderea ta... "
Tudor Arghezi
Ps. Nu ai voie in acest topic condus de Duduca sa gandesti decat POZITIV ca ea si asculta sfatul psihologului (dr Cristian Andrei -Radio KISS fm in fiecare seara l-v ora 22-23.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules