Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Comunitati de Loteristi in America > Philadelphia
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Philadelphia

Ce faci in timpul liber in Philadelphia.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 11-25-2003, 06:59 PM
Paulus Paulus is offline
Forumar fidel
Aspirant

Default Ce faci in timpul liber in Philadelphia.....

Am citit pe eici pe undeva, nu mai retin exact unde, ceva de pastrav si alti pestisori aurii. Atunci eram prea prins cu alte treburi, dar intr-un coltisor din creierul meu (acolo unde se afla capitolul pescuit) s-a intiparit chestia asta.... E SUPER daca se poate face si chestia asta -pescuitul. Cam cat costa un permis?(ca probabil nu merge ca pe aici prin Romania...). Si in afara de pastravi, ce mai exista?
Am vazut ca oceanul si muntele sunt relativ aproape de Philadelphia, din punctul asta de vedere este fantastic. Abia astept sa ajungem si noi acolo, sa mancam un peste america intr-o ciorba romanesca....Ma bucur ca mai sunt si pescari romani prin Philadelphia....
Va urez.... FIR INTINS !
Reply With Quote
Old 11-26-2003, 01:15 AM
DanArt's Avatar
DanArt DanArt is offline
Membru
Bobocel

Default eheheheeee ce vremuri!!!!

Daca o sa aterizezi in Phila......itzi spun eu sigur ca N-AI CUM sa scapi de Alex si de El Capetan.....Asta tzi-o spun eu un pescar amator.....Dar totushi dupa ce am plecat de 9 luni din Phila.....ce dor imi e sa mai prindem noi crapi ca dinozaurii aia cat toate zilele de la Susquehanna....eheheheee...poate la primavara....
Reply With Quote
Old 11-26-2003, 05:47 AM
Alex4you's Avatar
Alex4you Alex4you is offline
Administrator

Default Timpul nu e trecut

Timpul nu e trecut Dane si permisul pe anul asta nu a expirat !
Poate luna viitoare facem de un striper sau un bass pe canale la Conowingo Dam.
A fost Calin pe acolo acu' 2 saptamani si a luat bass la 2kile !
Old 11-27-2003, 07:57 AM
Duduka's Avatar
Duduka Duduka is offline
Profesor
Forumo-dependent

Mai mergi si vezi Muzeul de Arta(pe scarile caruia,mi s-a spus,s-a filmat Rocky 2 ),mergi la I-Max...ce-i drept,poti sa iei si undita cu tine daca nu poti fara.
Tot nu i s-a raspuns lui Paulus cat costa un permis.
Reply With Quote
Old 11-27-2003, 02:18 PM
Paulus Paulus is offline
Forumar fidel
Aspirant

Cei care sunt pasionati de acest sport stiu ca nu prea conteaza cat costa un permis atunci cand este vorba despre peste.....Era o intrebare mai mult din curiozitate.... Pescarii indura multe....Cand am fost vara trecuta in Delta ma gandeam de ce nu este trecut si pescuitul la sporturi extreme....Sa dormi pe niste paturi din lemn cu saltea de fan, sa bei apa numai din Dunare si sa-ti intre tantari si in ....gura, sunt lucruri pe care le induri cu stoicism doar pentru o singura senzatie....Atunci cand nu mai vezi pluta, sau se misca bambina, sau... si simti firul incordat, uiti si de tantari, si de conditii si de ...bani. Desi nu este un sport de echipa, se joaca in echipa....Si asta este frumusetea lui. Plus faptul ca daca nu prinzi, nu poti sa dai vina pe coechipier sau pe adversar... Corect?
PESCARI DIN TOATE TARILE, UNITI-VA !
Reply With Quote
Old 11-27-2003, 03:58 PM
Alex4you's Avatar
Alex4you Alex4you is offline
Administrator

Default Permise

Are dreptate Duduca, nu am dat costurile permisurilor de pescuit.
In Pennsylvania un permis de pescuit costa 17$, e valabil de la inceputul anului pina la sfarsit si il potzi folosi in tot statul pe toate apele la totzi pestii cu respectarea prevederilor legale despre perioade, cantitatzi si simensiuni mai putzin pt pastrav. Pt pastrav se plateste inca o taxa de 5$ si primesti un timbru cu pastrav care se lipeste pe permis.
In Maryland unde mergem noi la Conowingo Dam e 14$ permisul pe sezon si 7$ pe trei zile.
Cum marea noastra majoritate sintem crapari, nu avem limita la cantitate, dimensiune sau perioada pentru ca nimeni in america nu e interesat de crapi in afara romanilor si altor natzionali est-europeni.
Am sa caut si poze de la peste sa le postez pe album.

Fir intins tuturor !
Old 11-28-2003, 01:07 PM
Paulus Paulus is offline
Forumar fidel
Aspirant

Am ras cu pofta cand am citit chestia cu timrul lipit pe permis. Daca nu trage, scoti permisul si te uiti sa vezi cum mai arata un peste, nu de alta, dar sa nu uiti....
Si faptul ca americanilor nu le place crapul are avantajul ei, inseamna ca sunt mult mai multi in apa care ne astepta pe noi....
"Mancatorul de crapi"
Reply With Quote
Old 11-28-2003, 06:20 PM
Shaguna's Avatar
Shaguna Shaguna is offline
Profesor
Forumo-dependent

In Illinois, permisul este 13$ plus 6$ timbrul pentru pastrav, plus 6$ timbrul pentru somon.
Reply With Quote
Old 11-29-2003, 04:27 PM
Paulus Paulus is offline
Forumar fidel
Aspirant

Default Pestisorul norocos

Si daca prind un peste pentru care nu am ....timbru? Il pup pe bot si-i spun ca este un norocos ca nu am timbru pentru el in timp ce-l pun in apa ?! Cred ca da....
Reply With Quote
Old 11-29-2003, 06:24 PM
Shaguna's Avatar
Shaguna Shaguna is offline
Profesor
Forumo-dependent

Sau il iei frumusel de-o aripa si il pui direct in portbagaj, in caz ca totusi apare angajatul de la Park District sa verifice permisele.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shagu_sah/my_photos
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules