|
|||
|
|||
Programari
Fratilor, am citit aici pe forum datele unor programari:
53xx 3 noiembrie 48xx 12 noiembrie 15xx 13 noiembrie 36xx 17 noiembrie 18xx 24 noiembrie 63xx 24 noiembrie 97xx 26 noiembrie 15xx 4 decembrie 128xx 8 decembrie 135xx 10 decembrie 113xx 11 decembrie 116xx 16 decembrie 102xx 6 ianuarie Ce nu inteleg - si rog sa-mi explice cineva care stie - este urmatorul lucru: Programarile nu se fac in functie de case number (in ordine crescatoare)? Caci asa cum se observa din lista de mai sus, sunt cam amestecate. Am si eu case number 16xxx si asteptam o programare prin ianuarie, dar asa cum vad poti avea surpriza sa fii programat si peste rand. Multumesc. |
|
||||
|
||||
Dan,
inca nu ti-a luat-o nimeni in fata din simplul motiv ca numarul tau nu este curent in ianuarie. Ne-ordinea se explica prin asprimea sau incetineala celor care au trimis primul plic cu hartiile completate.Deci,daca ai fost prompt si ai trimis plicul in 2,3 saptamani sa zicem,vei fi cu siguranta programat in februarie(numai daca,Doamne fereste,nu se opresc cu cut-off-ul inainte de numarul tau).Asa ca...pumnii stransi la mijlocul lui decembrie cand apare visa bulletin-ul! |
|
||||
|
||||
Este corect ce scrie Duduca. Din pacate nu o sa ai surpriza sa mergi mai repede la inderviu inainte de 1 februarie.
Dan si eu am 160xx. Peste trei saptamini cind apare cut-off ul pe februarie, sper ca nu se opresc la 16000, voi da un telefon la KCC, pentru a afla data exacta a interviului. In orice caz nu te uit si poate picam pe aceasi zi la interviu. Rabdare. Usor de zis, greu de tinut. |
|
||||
|
||||
programari
Din cate am observat eu, din cazurile afisate pe aici dar si din experienta noastra, conteaza si cat de repede te misti in trimiterea actelor din plicul 1 inapoi la KCC dar si cat de repede ajung acolo. Ca exemplu, noi am primit plicul 1 pe 27 iunie, l-am trimis inapoi pe 2 iulie prin DHL, a ajuns la KCC pe 7 iulie si am avut programarea la interviu cu case number 4860 pe 5 noiembrie, inaintea unor cazuri cu numar mai mic ca al nostru. Numarul nostru era curent in octombrie dar se pare ca anul asta au intarziat cu procesarea pentru ca eu personal nu am auzit de nici un interviu care sa fi fost in octombrie.
Prin urmare, faptul ca un caz cu numar mai mic va fi programat mai tarziu nu inseamna decat ca procesarea actelor lor s-a facut mai tarziu. Probabil ca cei de la KCC le proceseasa in ordinea sosirii lor, cel putin asa vad eu starea lucrurilor dupa ce citesc pe aici. Poate pentru a face o comparatie la ordinea programarilor, ne povestesc si altii cum au trimis si datele de trimitere, poate fi o experienta buna pentru viitorii loteristi. Daniela_Gianina |
|
|||
|
|||
12319 pe 3 decembrie
salut uite noi avem 12319 si avem interviul pe 3 decembrie...tremuram un pik dar sper sa fie bine.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|