Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Informatia zilei > Experiente personale ale loteristilor
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Experiente personale ale loteristilor

Taylor - North Carolina - 2004

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 11-23-2003, 04:13 PM
Alex4you's Avatar
Alex4you Alex4you is offline
Administrator

Default Taylor - North Carolina - 2004

A fost un moment in care nu am stiut incotro s-o iau. Era perioada in care se trimiteau scrisorile de participare si am zis sa incerc si eu. Am uitat complet si spre uimirea mea in primele zile din iulie m-au anuntat de acasa ca am primit un plic. Spre norocul meu am dat de "Pagina Loteristilor" si am putut complecta rapid si corect formularele care au venit in primul plic.

A urmat asteptarea plicului cu planificarea interviului. Eram destul de agitat asa ca am trimis un e-mail la KCC dar a treia zi a venit plicul. Am primit raspuns de la KCC dupa aprox 2 saptamani. Am avut programat interviul pe 12 noiembrie dar inainte cu o saptamana si jumate mi-au trimis o scrisoare in care m-au anuntat ca s-a reprogramat pe 19 noiembrie (CN 82**).

Vizita medicala am efectuat-o la Centrul Medical Unirea la recomandarea multora de pe forum (ex Daniela_Gianina). Este adevarat ce se scrie despre ei, sau cel putin cu mine s-au comportat foarte frumos.

In ce priveste interviul din pacate nu am acel har de a povesti asa ca voi cita din cele descrise de altii.

Spre norocul meu am avut la cine sa stau in Bucuresti si am scapat de hotel sau alte cheltuieli. Am avut porgramat interviul la ora 8.00. Am ajuns inante cu mai putin de 10 minute de 8.00. I-am spus unui Jandarm ca sunt cu Loteria care a m-a rugat sa astept pe cealalta parte a strazii ca la 8.00 voi intra. Mai erau o pereche si un baiat acolo care s-au dovedit loteristi. La 8.00 ne-a invitat inauntru verificare geanta, treci printr-o poarta care detecteaza corpurile metalice. Ajungi la o functionara care iti cere scrisoarea de programare ajungi la o persoana care iti cauta numele pe o lista si te invita sa iei loc in sala.

Quote:
Originally Posted by Florin Faur
Mai bine veniti la fix si intrati direct pentru ca aveti prioritate.
Este adevarat ce se spune ca loteristii sunt tratati mai bine, si eu am simtit acest lucru.

Quote:
Originally Posted by Pasaroi
Sala era plina si am vazut fel si fel de oameni: omul simplu, smecherasul, taranul, muncitorul, pensionarul, studentul, inginerul, profesorul. Toti erau acolo in aceiasi proportie ca-n autobuz.
Si mie mi s-a parut la fel. Am fost chemat ultimul pentru predarea actelor (probabil eram cu CN-ul cel mai mare).

Quote:
Originally Posted by Alex4you
Nu este un interviu in adevaratul sens al cuvantului ci mai mult o verificare formala a celor declarate in formularele completate si o evaluare sumara a potentialului candidatului.
Sunt de acord.

Quote:
Ceea ce trebuie retinut cu strictete e faptul ca ofiterii consulari sint foarte tipicari si nu au timp de explicatiile voastre detaliate ci sint satisfacuti numai de acte si hartii doveditoare ale spuselor dvs.
Quote:
Adica actele se vor aranja separat pentru fiecare persoana in fiecare parte in ordinea: act original / copie / traducere legalizata - eu am avut fiecare de astfel de combinatie prinsa cu o agrafa si treaba a mers ca unsa la predarea actelor unde in timpul careia am avut de raspuns la diverse intrebari.
La fel am procedat in ce priveste sortarea si predarea actelor si intr-adevar a mers foarte repede.

Predarea actelor a durat aprox. 3 minute. Semnatura de pe permisul de conducere semana cu cel de pe scrisoarea de participare. Am avut diploma de bacalaureat, licenta si studii aprofundate. Pentru suport financiar am prezentat un extras de cont de 4000 USD de la BRD (nu adeverinta), dar si cu o stampila al sucursalei nu simplu al ghiseului. Mi l-au dat fara probleme cand am spus pentru ce am nevoie. Oferta de munca si AfOS de la sponsor. Am platit taxa si m-a rugat sa iau loc in sala ca urmeaza interviul. N-am mai gasit loc in sala cu ghisee asa ca am luat loc afara in hol. Dupa vreo 20 sau 30 minute m-au chemat pentru interviu cu consulul. Am uitat sa va spun ca in momentul predarii documentelor domnisoara m-a intrebat daca vorbesc engleza si am spus ca da, asa ca n-a fost prezenta pe parcursul interviului cu consulul. Am jurat cu mana dreapta ridicata. N-a mai intrebat nimic de semnatura. A rasfoit documentele predate si m-a intrebat in ce consta pozitia descrisa in oferta de munca. I-am descris in ce consta a dat din cap si m-a intrebat daca am pregatire pentru postul oferit la care i-am raspuns ca am terminat studiile in specialitatea respectiva, precum si actualmente lucrez in acelas domeniu. A parut multumit de raspuns si mi-a zis sa iau loc in sala ca in cateva minute imi vor da viza. HHHHUUUUUU am rasuflat usurat si am stat pe scaun. Totul a durat vreo 2 minute.

Am fost primul care a luat viza, dupa mine l-au invitat pe celalalt baiat care la randul lui a luat viza, dar nu stiu ce s-a intamplat cu perechea care mai era acolo. La 10.20 am fost in fata ambasadei cu viza in geanta.

Quote:
Originally Posted by Mihaela Iacob
Eu m-am muncit efectiv pentru aceasta viza, am dosare cu sute de hartii, cu interviuri luate de pe forum, alte mesaje, liste cu intrebari posibile, socoteli, zeci de km batuti pentru a rezolva actele, zeci de mail-uri pentru a afla tot ce e posibil...
La fel am procedat si eu cred ca acestui fapt se datoreaza ca am pregatit un dosar complect (zic eu) si n-am fost supus la intrebari incrucisate.

Multumesc Sponsorului meu care este o persoana extraordinara. Multumesc lui Alex pentru efortul depus in a administra acest site, si multumesc tuturor care au postat mesaje.

Bafta celor care asteapta interviul si celor care deja au ajuns in state.
taylor (spre NC-2004)

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules