Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor

Go Back   Loteria Vizelor DV 2008 DV 2007 :: Forumul Loteristilor > Loteria Vizelor de la A la Z > Interviul
Register FAQ Members List Album Calendar Mark Forums Read

Google

Interviul

10264 programat in 6 ianuarie???

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 11-19-2003, 08:52 PM
Liviuke Liviuke is offline
Junior Member
Bobocel

Default 10264 programat in 6 ianuarie???

Fratzilor! sper sa fie adevarat: sora-mea din "state" a sunat la ei si i-au spus k numarul meu este programat la data de 6 ianuarie. sper sa fie asa si acum astept plicul cu actele. EU am trimis mai tarziu plicul nr 1 deoarece pana m-am nenorocit(casatorit)... a durat si le-am trimis pe 17 iulie dar plicul l-am primit pe 26 iunie.2003 Sper sa fie informatia primita de sora-mea corecta. Au trebat-o doar case number-ul, numele si data nasterii mele. Sa auzim de bine.
Nu s-a ocupat nimeni de o evidenta a celor care au fost programati? sa vedem ce numere si la ce data au fost programarile ?
ALEX: Da un "ordin" ca cineva care sta mai mult pe forum sa se ocupe de chestia asta si astfel aflam si noi cate ceva.
Reply With Quote
Old 11-20-2003, 05:15 AM
Alex4you's Avatar
Alex4you Alex4you is offline
Administrator

Default Ordin ?

Dude, this board is based on volunteer participation so there is no "ordin" available to be given to somebody so chill out and wait your turn like everybody else !
Everything here is on a volunteer base so nobody not even myself can give an order. So if you want your info, your way, i'll invite you to work your ass off to find it ...
Cool dude ?
Thought so ....
Old 11-20-2003, 07:58 AM
Biro Stefan's Avatar
Biro Stefan Biro Stefan is offline
Forumar fidel
Loterist confirmat

Eu "stau mai mult pe forum", circa 8 ore/zi si am avut timp sa fac niste notite si pentru ca "ne-ai" rugat asa frumos te "ajut".
Nu sunt sigur ca am notat toate programarile, deci scuze.

53xx 3 noiembrie
48xx 12 noiembrie
15xx 13 noiembrie
36xx 17 noiembrie
18xx 24 noiembrie
63xx 24 noiembrie
97xx 26 noiembrie
15xx 4 decembrie
128xx 8 decembrie
135xx 10 decembrie
113xx 11 decembrie
116xx 16 decembrie
102xx 6 ianuarie
Reply With Quote
Old 11-20-2003, 10:43 AM
Gianina's Avatar
Gianina Gianina is offline
Moderator
Team Member

Default completare programari interviu

Stefan, completez si eu la lista ta doua date care le cunosc, una fiind a mea:
4860 - 5 noiembrie
22xx - 6 noiembrie

Daniela
Reply With Quote
Old 11-20-2003, 03:54 PM
Jaf Jaf is offline
Membru
Invatzacel

10099 pe 5 noiembrie
Reply With Quote
Old 11-20-2003, 07:51 PM
Luci Luci is offline
Junior Member
Bobocel

Default 123xx - 3 decembrie

123xx - 3 decembrie
Reply With Quote
Old 11-21-2003, 08:52 AM
Daniela's Avatar
Daniela Daniela is offline
Membru
Invatzacel

HEEEEEI!!!!.....
noi ce ne facem cu case number : 000002XX?
le-am scris celor de la KCC in urma cu 5 saptamani sa ne confirme ca plicul nostru a ajuns la ei si nici un raspuns...am revenit cu un mail acum 2 zile in speranta ca ne vor raspunde. am sunat si la ambasada si nu figuram pe "lista" de interviuri pt. dec.
oare am gresit cand am folosit serviciile PTTR-ului?
undeva am gresit! nu am trimis recomandata cu confirmare de primire. recomandata si atat. nu suntem grabiti dar starea de incertitudine ne scoate din minti. mai avem o groaza de chestii de pus la punct dar numai in situatia in care vom sti ca vom fi invitati la ambasada...altfel nu-si au rostul...
voi ce parere aveti? stiu ca multi ne vor sugera sa dam telefon, dar cum engleza noastra nu e asa cum ar trebui sa fie si cum tarifele telefonice nu sunt chiar la indemana (am inteles ca astepti la tel. pt. lamuriri cateva zeci de minute) nu ne incumetam sa sunam. poate s-o faca altcineva in locul nostru, chiar din state?
BAFTA TUTUROR!!!
Reply With Quote
Old 11-21-2003, 09:23 AM
Biro Stefan's Avatar
Biro Stefan Biro Stefan is offline
Forumar fidel
Loterist confirmat

Cind ati trimis email la KCC, ati folosit formatul nou?

Personal si au am folosit serviciile PTTR fara confirmare de primire si am verificat prin telefon si au ajuns actele mele acolo si sunt "under processing".
Cand m-am casatorit actele sotiei l-am trimis tot cu Posta Romana, dar am folosit serviciul EMS, care a costat 30 $ cu confirmare de primire si am putut sa urmaresc si pe internet unde este scrisoarea mea, deci mult mai ieftina decit DHL-ul si a ajuns acolo in 4 zile.

Dar daca vreti sa fiti siguri ca a ajuns acolo scrisoarea, trebuie sa rugati pe cineva care sa sune din america si daca nu gasiti pe nimeni ( ceea ce eu nu cred) trebuie sa gasiti un prieten stiutor de limba engleza si sa cumparati o cartela telefonica.
Reply With Quote
Old 11-21-2003, 02:39 PM
Duduka's Avatar
Duduka Duduka is offline
Profesor
Forumo-dependent

Daniela,
mi-ar face placere sa te ajut,imi imaginez incertitudinea in care va aflati.Case number-ul vostru e foarte mic,este clar ca ceva,undeva nu mers bine.
Lasa-mi un mesaj pe privat,o sa verific astazi de mai multe ori,si,daca-mi dai informatiile pe care ei le cer,adica case-number,numele complet,data nasterii,sun la Kentucy si-ti promit ca te sun imediat pe tine,pentru a-ti transmite un raspuns de la ei.Scrie-mi si numarul tau de telefon.
Reply With Quote
Old 11-21-2003, 04:52 PM
Miki03's Avatar
Miki03 Miki03 is offline
Profesor
Forumo-dependent

Location: The Windy City,ILLINOIS,United States Oooff...AMERICA
Default pentru Daniela

Daniela, cred ca greseala nu este a PTTR-ului...parerea mea...noi am trimis actele "imprastiat"-mai intai ale mele, apoi, la distanta de o saptamana, pe ale sotului,fara confirmare de primire, doar PAR-AVION...si au ajuns,fara probleme.Incearca sa dai de urma lor, cat mai repede cu putinta !!!

\"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.\"(Albert Einstein)
***Foaie verde de dai- n-ai...ia nu da, sa vezi cum ai !***
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules