![]() |
|
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Poate este greu de inteles doar pentru mine...sau poate mai sunt cativa in situatia mea...Interviuri au fost si sunt in aproape fiecare zi,cu toate astea loteristii au cam "uitat " sa ne impartaseasca din experienta lor...Ce se intampla..??? Doar trei cazuri au fost afisate pe forum.Restul..?
|
||||
|
||||
![]() Hmm hmm !
Sincer sa fiu si eu m-am gindit la treaba asta. Dar eu am facut niste notite si uite ca pina in data de 17 noiembrie erau 4 loteristi si ieri pe 17 a mai fost unul. Totusi eu cred ca dintre toti loteristii, suntem in avans pentru ca am dat de site-ul asta. ![]() Oare citi cistigatori din RO au dat de site-ul asta? |
|
||||
|
||||
![]() Acum m-am adus aminte ca data trecuta am vazut cati sunt inregistrati aici. 364.
Deci asta inseamna circa 200 de loteristi cistigatori la DV 2004 din 1800. |
|
||||
|
||||
![]() Intr-adevar , e asa acum zici tu.
Si eu astept sa mai citesc despre experienta altora la interviuri... Probabl ca mai trece , la fiecare caz , o perioada intre "fericitele momente" cand primesc viza , si urmatoarele , cand se apuca de impachetat ... Sa speram ca nu ne uita "dupa" , pe noi , colegii lor de "suferinta" de pe acest site... Dar vom vedea. |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Sint o groaza care s-au inscris dar nu s-au logat niciodata ! Asha ca astia citzi sintem mergem inainte ! Mai ramane cineva alaturi de mine peste 6 luni, 1 un an sau cine mai vine ramane numai la stadiul de "Bobocel" ? Quote:
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
are cineva data interviului? | radupop | Interviul | 3 | 12-19-2004 09:53 PM |
dif inte data interviului aflata la telefon si invitatie? | Diaconu | Interviul | 9 | 10-05-2004 01:54 PM |
Am aflat data interviului ! | Biro Stefan | Interviul | 18 | 02-03-2004 09:01 AM |
![]() |