|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
Din nou despre data interviului
Poate este greu de inteles doar pentru mine...sau poate mai sunt cativa in situatia mea...Interviuri au fost si sunt in aproape fiecare zi,cu toate astea loteristii au cam "uitat " sa ne impartaseasca din experienta lor...Ce se intampla..??? Doar trei cazuri au fost afisate pe forum.Restul..?
|
||||
|
||||
Hmm hmm !
Sincer sa fiu si eu m-am gindit la treaba asta. Dar eu am facut niste notite si uite ca pina in data de 17 noiembrie erau 4 loteristi si ieri pe 17 a mai fost unul. Totusi eu cred ca dintre toti loteristii, suntem in avans pentru ca am dat de site-ul asta. Oare citi cistigatori din RO au dat de site-ul asta? |
|
||||
|
||||
Acum m-am adus aminte ca data trecuta am vazut cati sunt inregistrati aici. 364.
Deci asta inseamna circa 200 de loteristi cistigatori la DV 2004 din 1800. |
|
||||
|
||||
da,ai dreptate
Intr-adevar , e asa acum zici tu.
Si eu astept sa mai citesc despre experienta altora la interviuri... Probabl ca mai trece , la fiecare caz , o perioada intre "fericitele momente" cand primesc viza , si urmatoarele , cand se apuca de impachetat ... Sa speram ca nu ne uita "dupa" , pe noi , colegii lor de "suferinta" de pe acest site... Dar vom vedea. |
|
||||
|
||||
Participare ....
Quote:
Sint o groaza care s-au inscris dar nu s-au logat niciodata ! Asha ca astia citzi sintem mergem inainte ! Mai ramane cineva alaturi de mine peste 6 luni, 1 un an sau cine mai vine ramane numai la stadiul de "Bobocel" ? Quote:
Display Modes | |
|
|