|
|||
|
|||
Pe 20 noiembrie interviu
Cine a avut interviul pe 5 noimbrie poate sa-mi spuna cati bani a mai avut in afara de AOS? Eu si sotul meu ne facem probleme pentru ce nu avem AOS numai cont de 6000$ si raportul de eveluare al apartamentului care este pe numele nostru si pe care vrem sa-l vindem dupe interviu.
Are importanta daca sotul meu care este castigarul are un cont de 2000$,iar eu un cont de 4000$ si nu sunt toti banii numai pe numele lui? Ce intrebari v-a pus la interviu? |
|
||||
|
||||
eu am avut interviu pe 5 noiembrie
Si poti citi povestea la topicul "Experiente personale....." Daniela si Catalin - Los Angeles 2004.
Iar daca vrei mai multe date, trimite-mi un mail cu numarul tau de telefon si putem vorbi si la telefon, ca vad ca esti tot din Bucuresti. Nici noi n-am folosit AOS-ul ca nu a fost nevoie deci se poate si fara. Nu conteaza pe numele cui sunt banii. Iar la intrebari puse, cam putine zic eu. Romanca ne-a cerut actele si ne-a intrebat doar cu ce ne ocupam, ca profesie si la cine o sa locuim pentru inceput acolo iar consulul impreuna cu consula ne-au pus sa juram, ne-au intrebat daca avem pe cineva in State si ce vrem sa lucram acolo si atat. Vei vedea ca in poveste am descris pe larg toate astea. Daniela |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|