![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Knowledge is power !
Si cel mai frumos e sa impartasesti informatzia pe care o ai si ai obtzinut-o gratis mai ales cind vezi ca munca de 10 secunde e taxata cu 250.000 lei la Iasi pentru editarea unei fotografii de loterie. Revenind la oile noastre presupun ca din moment ce atzi ajuns pe internet si respectiv acest forum atunci inseamna ca stitzi deja sa bazaitzi pe computer si sa datzi cu mousul in cap la iconitzele de pe ecran. Pentru cei care au deja o fotografie digitala sau scanata exista posibilitatea de a o prelucra PERSONAL si GRATUIT folosind unul dintre programelele disponibile pe internet in acest sens care pe deasupra e si FREEWARE deci nu va va bate nimeni la usha pt software ilegal. Tocmai ce mi-am adus aminte ca foloseam softuletzul asta pentru alte chestii si atunci mi-am zis sa vad daca face editare de marime, adica ceea ce va trebuie voua si FACE ! IrfanView de la situl cu acelasi nume si care pentru convenientza il putetzi gasi si AICI prin intermediul acestui forum. Interfatza e destul de facila si daca nu va descurcatzi atunci dezvoltam si restul procedurii aici. Avetzi grija cind salvatzi noua poza sa o salvatzi cu nume diferit ca sa nu rescrietzi originanul asta in cazul in care ce a iesit nu corespunde. Redenumind rezultatul putetzi sa va jucatzi cu poza aia pina va iese exact ce va trebuie ! Bafta la pozat !
"Be the change you want to see in the world." - Mahatma Gandhi "In forgiveness lies the stoppage of the wheel of Karma." - Law of ONE One Love, One Mission, ONE. Last edited by thomas; 11-08-2006 at 02:18 AM. |
|
||||
|
||||
![]()
Abia am facut contul pe forumul asta. De urmarit i-l urmaresc cam de o luna. Eu deja am aplicat iar poza am prelucrat-o cu photoshopul. Daca are cineva ceva intrebari si daca pot ajuta cu cea mai mare placere. A nu se interpreta drept anunt de publicitate. Vreau sa ajut atat cat pot sper sa nu deranjez pe nimeni.
![]()
\" Problema principala este ca romanul cere produse mai ieftine, in loc sa ceara salarii mai mari, sa-si permita sa cumpere orice. \" un forumar oarecare I work for money!!! if you want loyalty get a dog!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Salutare!!! Si o intrebare pentru cei care stiu mai multe...
Sotia mea poarta ochelari de vedere (in permanenta). I-am facut o poza digitala in care, pe ochelari, apar niste reflexii ale luminii, fara ca ele sa acopere prea mult ochii. De asemenea, nu stiu daca aparatul cu care am facut pozele are o rezolutie satisfacatoare pentru cerintele DV. Dimensiunile pozei sint cele cerute (320 x 240 pixeli) iar dimensiunea fisierului (48.2 KB) se incadreaza in limita de 65 KB impusa. Pot trimite poza (prin e-mail) cuiva dintre voi, pentru o opinie in privinta validitatii ei? Multumesc mult! Bogdan |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Quote:
Daca vrei sa mi-o trimiti pentru verificare mailul meu este: [email protected] ![]()
\" Problema principala este ca romanul cere produse mai ieftine, in loc sa ceara salarii mai mari, sa-si permita sa cumpere orice. \" un forumar oarecare I work for money!!! if you want loyalty get a dog!!! |
|
||||
|
||||
![]()
As dorii si eu cateva informatii despre dimensiunile corecte ale pozei, am citit maj posturilor ...da nimeni nu prea spune cum aduc pozele la dimensiunea corecta ...fara sa se alungeasca poza sau alte chestii de genu.... stiu ca ei interzic pozele prelucrate in photoshop .
Si , daca exista cineva care a castiga loteria si cu o poza , care nu corespunde neaparat cerintelor impuse . Multumesc
|
||||
|
||||
![]() Quote:
acestea sint instructiunile de anul trecut ....... http://www.loteriavizelor.com/cerintefoto.htm la cele de anul acesta pot interveni schimbari pe care nimeni nu le poate anticipa...
|
||||
|
||||
![]()
depinde ce inseamna prelucrare in photoshop.
daca faci o taiere / micsorare este permis. daca incepi sa modifici culoarea fetei, marimea nasului, mai adaugi un ochi, o ureche, iti faci permanent sau mai stiu eu ce modificari / trucaje mai mult ca sigur o vor respinge. important e ca poza sa indeplineasca conditiile de validare: http://travel.state.gov/visa/immigra...ypes_1318.html tot acolo gasesti si intructiuni in limba romana.
|
|||
|
|||
![]()
eu cred ca voi merge la un foto cu instructiunile, cred ca e mai sigur asa....sper !!! ma gandesc ca ei sunt profesionisti si nu voi avea surprize....
|
|
||||
|
||||
![]()
Salut tuturor ...
As vrea sa aplic si eu pt DV 2009 ... fiind prima aplicatie nu prea as vrea sa gresesc . Azi mi-a facut si eu o poza digitala am editato cu photoshopu 300X300 pixeli . Va rog pt cei experimentati sa-si dea cu parerea daca fotografia este ok sau nu . http://img299.imageshack.us/my.html?i...catalinug3.jpg Va multumesc. |
|
|||
|
|||
![]()
Te duci la fotograf, ii spui ca vrei ptr. loterie si el stie exact ce iti trebuie! Mai sunt si firme foto care , daca vrei, iti completeaza si aplicatia(contra sumei de 5 lei). Daca nu vrei sa iti completeze ei aplicatia, atunci iti dau pozele pe un CD.
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|