![]() |
|
||||
|
||||
![]() Lamuriti-ma si pe mine : cei de pana acum au sustinut toti interviul in limba engleza, sau a fost la libera alegere..?
|
||||
|
||||
![]() Mihaela,
Engleza nu ar trebui sa te sperie deloc. Asa ar trebui sa fie pentru orice candidat la statutul de rezident american. Altfel dupa ce ajungi aici iti vei smulge parul din cap pentru ca nu reusesti sa intelegi ce se spune in jurul tau, nu mai spun sa comunici tu ce doresti... Dar cred ca se mai poate salva cite ceva din momentul in care primesti plicul 1 pina la interviu, intrind intr-un soi de pregatire intensiva la limba engleza. Cine nu e constient de asta vai de poponetul lui... Eu am vazut lucrurile in felul urmator (01 oct. 2002): -in momentul in care consulul m-a intrebat in limba romana despre ce meserie am, i-am raspuns in limba engleza si toata conversatia noastra din acest punct pina la sfirsit, s-a purtat in limba engleza. A fost o chestie de "ALEGERE" cum foarte frumos se spune intr-un film ![]() -in acest fel mi-am dovedit (zic eu) puterea de adaptare la calea ce o doream, si cred ca asa a si fost vazuta alegerea mea. -chiar daca nu vorbesti in limba engleza cu el (intrebarile sunt in romana) poate trebuie sa compensezi cu altceva in balantza pe care o tine in fata ta si care decide acordarea vizei sau nu. Ma refer la bani, pregatire s.a.m.d. Alege ceea ce CREZI tu ca stapinesti mai bine - se poate ori engleza ori romana!!! Decizia o va lua EL! Succes! Cezar |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Detalii condensate pentru loteristii 2005 | Valerie | Am cistigat Loteria Vizelor! | 32 | 06-16-2005 07:19 PM |
Stim sau nu stim engleza ? | SorinTgM | Am cistigat Loteria Vizelor! | 12 | 08-11-2004 10:49 PM |
Conversie din engleza in romana la nume si prenume | Magda | Vreau sa aplic la Loteria Vizelor | 1 | 11-14-2003 03:23 PM |
![]() |